Sofia Fashion Week SS 2024 в хотел Маринела

Свързани новини

27.03.2024 09:45

Български и световни дизайнери на Sofia Fashion Week SS 2024 в хотел Маринела

Видян 1260 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

3 вечери изпълнени с мода, блясък и тенденции – български и световни дизайнери и марки ще представят най-актуалното от своите колекции за сезон пролет-лято 2024. Ще можем да се насладим и на официални рокли и тоалети. Организаторите от хотел Маринела и българската модна телевизия Code Fashion TV са подготвили редица изненади за гостите.


Известни личности, представители на модния и бизнес елит у нас, модели, инфлуенсъри ще се съберат в луксозното сърце на столицата, за да се насладят на модните ревюта. За лице на Sofia Fashion Week SS 2024 бе избрана Ели Бинева. Моделът и световна шампионка по художествена гимнастика се превърна в бонбонена красавица за фотосесията.


Стайлингът е дело на Кристиан Пижов – Стилист на 2023 на Code Fashion Awards 2024, гримът – SCANDILLOUS – Art Generation Makeup Artist на 2023, косата – Диляна Пискова – Art Generation Hairstylist на 2023, а кадрите са на Костадин Кръстев-Коко, който е трикратен носител на титлата Моден фотограф на Code Fashion Awards.  Фотосесия се проведе в най-новата локация за brunch & dinner в столицата Mon Chéri, в х-л Маринела. За снимките партньорите от Auto Italia предоставиха луксозен модел Maserati Grecale. Първата вечер на Sofia Fashion Week ще представи нови родни дизайнери и брандове, както и студенти по Мода от България. Тя ще представи бъдещето поколение модни дизайнери в България, с колекции на студенти от НХА и НБУ, както и дизайнери от най-новото модно коуъркинг пространство – Conets.


  Venetta Fashion House, която е носител на награда за Worldwide Fashion House на тазгодишните Code Fashion Awards, ще открие с екскулизвно модно ревю, с музиката на DJANE Zlatina Dimitrova. Друг акцент от вечерта е ревюто на художника Аделина Йотова, която представя един различен прочит на изкуството и модата. За финал Flair ще разтърсят публиката с ревю-пърформанс на спортни облекла с X-Energy Crew.  За музикалното оформление на вечерта ще се погрижи певицата Цвети Радойчева. Втората вечер е посветена на български марки и дизайнери в различни направления на модата. Mia Touche ще представи новата си колекция чанти с ексклузивно ревю и изненадващи гост-модели. Младият, но много успешен зад граница, Фатих Осман и неговият бранд Faith in Fatih също ще участва в Sofia Fashion Week. Sara Sweidan се завръща със завладяваща нова колекция на подиума на Седмицата на модата. Жоро Драгнев и 29Desires ще потопят залата в бохемски шик. KWIAT ще ни представят най-актуалните тенденции в очилата, а Есил Дюран не само ще пее, но ще презентира и новата си колекция. L’Atelier L’Perla за първи път се появява на модния подиум с един ралзичен прочит на лекарското облекло!

Lenecra ще ни отведат в своя атрактивен и футуристичен моден свят. VirginSkin 4 U ще представят модели за силната съвременна жена, а Antony Langountin влиза в модна колаборация с топ модели смартфони от Samsung. Ревюто ще закрие Malina Yank – един от най-известните drag queen артисти в България и носител на наградата Best Fashion Transformation на Code Fashion Awards 2024. По време на втората вечер ще можете да се насладите на ексклузивен танцов пърфосрманс от Клуб по спортни танци Infinity Team. Третата – гала вечер – ще премине под надслова на няколко каузи. Вечерта започва с дизайнера John Pan, уважаваният европейски „посланик“ на „Интелектуалната собственост срещу фалшификат”, съвместно с Патентното ведомство на Република България (BPO), Службата на Европейския съюз за интелектуална собственост (EUIPO) и инициативата EUIPO Ideas Powered създават необикновен моден спектакъл — 24 модела на подиума, които смело маршируват срещу модните фалшификати. Стоян Раидев ще изненада публиката с булчинска колекция – истинска бяла магия.


Brandville представят на Sofia Fashion Week богата селекция от топ модни чанти с инвестиционна стойност от изключително висок клас. Модна къща Briliantin ще ни потопят в световните тенденции сред булките. CHRISTINE се завръща с нов брандинг и нова колекция, а Jonus Coban отново ще ни представят футуристичните си модели за дами и господа. Cherie Cherie също ще предложи най-актуално в сватбената мода за бъдещите булки. От световната сцена долитат Don Zubi от Нигерия, по специална покана на Albena International, LUMX и Rodasoleil Smart Swimwear от Русия, Биляна Каран от Република Северна Македония, Найил Байкучуков от Казахстан. Cantarelli, Лора Асенова и LO CANTARELLI TUSCAN LIFESTYLE закриват вечерта с още една модна кауза. Посланието е ,,Да си етичен е модерно”.


Мисията на Lo Cantarelli е да помогне на млади и утвърдени дизайнери да създадат своята етична модна марка и да излязат на световни модни сцени. Интересна част от модната кауза е и, че можете да донесете ваше полиестерно сако, да го изхвърлите в контейнер за боклук на Бонанза-Бачорски, а от екипа на Cantarelli ще ви вземат мерки и ще ви направят по поръчка сако от висококачествена италианска вълна. За музикалните пърформнси ще се погрижи певицата Александра Панайотова.


Генерален артньор на събитието е Japan Tobacco International. Брандовете, които подкрепят Sofia Fashion Week SS 2024 са Maserati AutoItalia, който ще презентират три уникални автомобила по време на събитието и част от гостите-ценители ще могат да се насладят на тест-драйв. Samsung и , Bolkan Build Investment LTD, Plavai.BG – сега е моментът да заявите своето луксозно пътешенствие по вода, BELENE, новата премиум козметика от Age Code, Alix Avien, които ще се погрижат за грима на моделите, Christian of Roma, които ще се погрижат за прическите на моделите, премиум аромати от Al-Amar, Spetema, Katarzyna Estate, Elit, Freixenet, RedBull, White Water – всички те ще се грижат за напитките и храната по време на събитието, KFC, които се грижат за храната на моделите през трите дни на събитието. Специални благодарности на Events Décor Diamanti, Mon Cherí, Бонанза-Бачорски. Всички гости на media brunch ще получат комплимент от Marinela Health Club.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.