Венера в Овен – дали не ни даде доста стрес в отношенията?

Свързани новини

27.04.2024 07:30

Край на мъката, Венера ни спасява от понеделник

Видян 1362 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Венера в Овен – дали не ни даде доста стрес в отношенията? Дали не ни предизвика да променяме изцяло подхода, който имаме в дадените отношения? Но и дали не разкри къде не сме били искрени и автентични в отношенията си? За вече изминаващия април може доста да кажем, приятели – но се надявам всеки да е научил необходимия за себе си урок относно тези връзки, от които всички се нуждаем!

Казвам това, защото в понеделник Венера, като че ли след цяла вечност на усет, най-накрая се прибира в един от своите най-спокойни, твърди домове – този на Телец! Затова и ни предстоят едни седмици, приятели, в които може да затвърждаваме вече наученото, да реализираме промените и скоците, които желаем, във финансов, материален, но и духовен план!


Съвпадът Юпитер-Уран не е точно случаен, приятели, а и още ще е активен през май – а прехода на Венера у дома допълнително го обогатява, стимулирайки размисли и много градивни идеи за това как може да стимулираме прогреса, за който вече имаме идеи как да става от този април!

За Телец знаем, че класически е свързан с комфорта и с нуждата от физически контакт и допир, приятели – не я отричайте, но и не ставайте крайно мързеливи, Венерини, не бъдете инатливи, а прогресивни и твърди относно прозренията, получени покрай съвпада Юпитер-Уран, започнете да действате пряко по тях. Освен това знаем – Венера в Телец класически си е едно от най-препоръчителните времена за действие, що се отнася до купуване на недвижими имоти, за творчески начинания, за покупки и за разкрасителни процедури, просто стига всичко да се случва с мярка и съзнателно!

Още повече, както и Венера ще напряга Плутон в първите дни на прехода, с най-голяма сила на 1 май – може да даде и потенциал за доста сериозни раздори и пререкания, ако не внимаваме в своите маниери и ако се държим прекалено собственически. Още повече, Плутон е стационарен, тръгващ назад на 2 май, поради което и по възможност изчакайте, преди да правите някакви сериозни инвестици, поне това влияние да поотшуми.


Този аспект показва конфликт между желанието ни да бъдем трансформирани от нашите взаимоотношения и едновременния страх от смъртта на егото, която трансформацията ще предполага. Това е мощен момент за трансформиране на остарелите модели и начини на съществуване във взаимоотношенията – така че позамислете се и не се лакомете в първите майски дни, възползвайте се от получените прозрения, за да направите и съответните промени.

Вече с напредъка на май може да видим и още по-осезаемо реализирането на промените, които желаем – както и след новолунието на 8 май, имаме доста ползотворен стелиум на Слънце , Венера, Юпитер и Уран, подкрепени и от Рибешките Сатурн и Нептун, следователно втората десетдневка на месеца се явява и като прекрасна за правенето на инвестиции, както и за разумно оползотворяване и за различни идеи, с които да освежите ежедневието или пък живота си цялостно. Казвам разумно и покрай природата на Телеца и лошата му привичка да бъде собственически – но и защото Венера постепенно навлиза в лъчите на Слънцето, т.е. ще се води изгорена!


Покрай това, ще е хубаво все пак да се внимава в чистия субективизъм, с който взимаме решения – още повече и че Марс ще е също у дома и ще ни кара да действаме смело и да взимаме решения!


Затова и е препоръчително, приятели, да сме по-наблюдателни относно тези решения и проекти, които реализираме – имаме възможността да ги осъществим, но е хубаво да се пазим от Егото, искащо още и още. Затова, особено в периода 13-23 май, когато и ще са точни тези влияния – може да сме свидетели на много важни кулминации и начала, както и да се реализира поне част от всички тези грандиозни обещания за съвпада Юпитер-Уран, които слушаме, но може още да не виждаме.

Цялостно, приятели, периода поставя светлината на прожекторите върху връзката ни със себе си, върху това как се грижим за себе си, как се обичаме, как се грижим за себе си. Напомня ни, че за да обичаме друг, ние трябва преди всичко да се ангажираме да обичаме себе си и да отговаряме на нуждите си. Съответно, имаме възможност да позволим на отношенията ни с другите да ни покажат какво трябва да се трансформира в отношенията ни със самите нас.


Не бъдете инертни, погрижете се за себе си и отсейте точно какво да развивате като проекти – имате цялата свобода на действие! С прибирането на Венера и Марс у дома, след като ни показаха доста некомфортни страни от собственото ни бездействие или пък прекалено действие – сега се случва една рекалибрация, а с нея и възможността за манифестация на започнатото в главата ни като начин на живот!


Eто и по-важните дати от периода, както и какви акценти дават те:
29 април – Венера навлиза в Телец
1 май – Квадратура Венера-Плутон в 2° Телец-Водолей
8 май – Новолуние в 18° Телец, обединено с Венера
13 май – Секстил Венера-Сатурн в 17° Телец-Риби; прекрасно време за градивни споразумения и развития в отношенията
18-23 май – Стелиум Венера-Юпитер-Уран-Селена в Телец, хармонизиращ с Лилит и Нептун; ключов период за вземане на важни финансови решения и довеждането на проекти до тяхната реализация, пише AstroKnow.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева

Днес е време да се вгледате в грешки от миналото и да ги премислите отново

Днес е подходящо време да се вгледате в грешки от