Алла Пугачова поздрави себе си за своя 75-и рожден ден

Свързани новини

15.04.2024 14:08

Аз плача: Алла пусна парче за 75 г. ЧРД (Видео)

Видян 1777 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Аз плача е песента, с която Алла Пугачова поздрави себе си за своя 75-и рожден ден. Парчето е писано за нея преди 5 години, но го пуска едва сега. От 2 години тя живее в емиграция, след като със съпруга й Максим Галкин, който получаваше милиони евро годишно от режима на Путин чрез федералните тв канали, родили като знаменитост и украинския президент Зеленский (от предаването на рупора на Кремъл - Първи канал - КВН), избягаха от Русия след началото на военните действия срещу Украйна.

Те се подслониха в Израел, където имат имоти. Но, понеже с палестинските атаки срещу еврейската държава възникна опасност смелият Галкин да бъде мобилизиран, поеха към Кипър. Алла се опита триумфално да се завърне и в родината си, откъдето никой не я е гонил, като евентуално да се опита да проведе и протестно движение, но не й се получи и тя се завърна в странство.

Галкин е четвъртият официален, а според някои източници - петият съпруг на Алла Борисовна.

Тя е родена и израсла в едностаен апартамент в Москва. Звездният й час настъпва, когато се появяват подозрения, че излъченият за представител на Съветския съюз на нашия фестивал Златният Орфей на Слънчев бряг е гей.


Така, в последния момент, тя го замества за форума на Слънчев бряг през 1975 г, набързо прекрояват за нея песента на Емил Димитров Арлекино, която носи на певицата голямата награда за изпълнители плюс нейния първи всесъюзен хит.


Както и приятел за цял живот в лицето на родната ни супер звезда, по онова време гастролираща активно от Париж до Москва и от Куба до Пхенян. Двамата си гостуват до смъртта на Емил, когото тя качва на сцената в инвалидна количка при последната си изява в София.

Отношенията й с Лили Иванова са доста по-хладни след необмислен подарък на нашата за руската прима - преоценено кожено палто от Търговия на едро - Илиянци.

Алла Пугачова е последната народна артистка на СССР, каквото звание получава през 1990 г. от Михаил Горбачов, доста след своята конкурентка в рамките на Съюза - украинската молдовка София Ротару, след гранддамата на съветската естрада Едита Пьеха, след недолюбващия московчанката Йосиф Кобзон, след азерския баритон Муслим Магомаев, даже след грузинската звезда Нани Брегвадзе.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак