Арман Бабикян

Свързани новини

27.03.2024 09:22

ППДБ сбъркаха – мислеха, че могат да излъжат всички: Бабикян

Видян 766 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Арман Бабикян в предаването „(О)позиция“:

“Това са хора, които решиха, че могат да излъжат всички – като начало избиралите си; след това решиха, че могат да излъжат Борисов; след това разчитаха, че тези контакти, които имат навън ще им осигурят служебна победа – че важни хора ще се обадят по телефона и ще ги назначат на власт.


Това е пренапрягане не просто на късмета, а на историческата ситуация, за да се стигне до момента днес, когато през своя мандат предлагаха премиерския пост на другата коалиция. Толкова унизителна ситуация не сме виждали”, посочи Бабикян.

Той посочи, че крайният резултат е предстоящо служебно правителство, което реално ще бъде кабинет на ГЕРБ заради конституционните промени, които ПП-ДБ сами поискаха миналата година.

Бабикян напомни, че двете политически сили нямат никакви разминавания в политиките си, а проблем е било само разпределението на постовете.
„За да не бъде излъган избирателят, ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС да се явят заедно, с общи листи. Така ще бъде още по-лесно да направят кабинет след изборите. Би било справедливо, иначе ще заблуждават пак хората, че са нещо различно“, предложи той.

Според него в следващия парламент трябва да влязат и други политически сили, иначе в него ще се повтори това, което наблюдаваме сега.
 Бабикян смята, че ако нещата продължат така, рано или късно ГЕРБ и ДПС ще се отърват от ПП-ДБ. „Единственият, който е необходим на тези политически сили, е президентът Румен Радев, за да имат естествени, източно-ориентиран опонент. Тези две противотежести са си нужни. Така че те имат интерес от Радев; нямат интерес от политически мекотели, които рано или късно ще си тръгнат от политически терен“, изтъкна той.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Бай Кольо Фичката 27.03.2024 09:51

    хАбсолютно си прав. Докато първия ешелон на бекапе - чавета на десари и висша партийна номенклатура се мотаха из западните магнаури и съкратени курсове в Харвард за туземни вождове, третият ешелон - пожарникари, физкултурници, шофьори, поцинковани кърджалийски кофи усвоиха на практика тънкажите на чорибето.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

везни