„Защо бързаха да го направят, защо е това надменно отношение? Като чух и Асен Василев, който си сменил и зам.-шефа на Митницата и казал, че ще има само козметични промени в новия кабинет – ще ви кажа, ако няма радикални промени в кабинета, регулаторите и съдебната система, ние няма да участваме”, каза Борисов.

Свързани новини

06.03.2024 16:50

Няма никаква надежда, отиваме на избори заради ППДБ: Борисов

Видян 1474 пъти | Коментари 5
Гласували 3 рейтинг: 3.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Няма никаква надежда" и отиваме на избори 2 в 1 заради ПП-ДБ, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Букурещ, където се провежда конгрес на ЕНП. Борисов разясни, че вчера вечерта от ПП-ДБ изтеглили предложението си за гласуване на оставката на премиера, а рано сутринта отново го предложили. По думите му това поведение е арогантно, тъй като не е било съгласувано с тях, а и се случва в отсъствието на Мария Габлиел.


„Не виждам защо по този арогантен начин се отнесоха с всички в парламента. Денков дойде, хвърли си оставката и си замина, за да не участва в дебатите. Питам моите некоалиционни партньори - така ли се отстоява правителство, така ли се отговаря на критиката. С кое лице ние сутринта застанахме и казахме, че това правителство трябва да продължи. Затова ли го направиха, докато знаят, че ни няма”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Букурещ.


„Защо бързаха да го направят, защо е това надменно отношение? Като чух и Асен Василев, който си сменил и зам.-шефа на Митницата и казал, че ще има само козметични промени в новия кабинет – ще ви кажа, ако няма радикални промени в кабинета, регулаторите и съдебната система, ние няма да участваме”, каза Борисов.


Защо беше нужно да съсипят правителството днеска и да дадат часовника в ръцете на президента Радев. От Радев зависи кога ще са изборите, кога ще са консултациите, той, ако не беше джентълмен, утре щеше да направи консултациите, има това право", обясни още председателят на ГЕРБ.


Според Бойко Борисов ще има нови избори.


Той коментира и твърдението на Асен Василев, че тепърва предстоят преговори, така:


"Като предстоят преговори защо не преговаряхме снощи кога да си внесат оставката. Бъдещият премиер на страната трябваше да бъде на тези преговори, те защо бързаха, не знам."




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 статистика от БАН 09.03.2024 22:10

    Това беше дръзка лъжа № 9,747 казана по медиите!

  • 004 Anonimen 08.03.2024 09:52

    Борис наистина е престъпник, защо "най-големия обаче ???, като всички лидери на системните партии, магистрати и други са в тази категория ??? Ако ПП са "промяната", ДБ са дебилите, ГРОБ И сДС, ДПС, БСП всички от един отбор, та да ти Е.@ мафиотизираната държава!

  • 003 Anonimen 07.03.2024 21:55

    Това е най-големият престъпник в българската история! От тук нататък ППДБ ще са в подчинено положение на Борисов и Пеевски! Ако се отиде към избори, което не е вероятно, ППДБ ще са извън властта!

  • 002 математика от БАН предвиди 07.03.2024 10:58

    Просто изработените по биташко-магурски начин ПП-ДБ за да не се инхалират съвсем в срамната история на Ръ.Бъ., вместо очакваните 50%, ще клекнат и на 15-20% в разпределянето на торта "България"!Това е положението драги гласоподаватели! Стягайте коланите, че ни чакат няколкогодишни пости.

  • 001 математика от БАН предвиди 07.03.2024 10:47

    Аз му вярвам безсъмнено! Но не бих заложил и 50 ст. , че ще има предсрочни избори! Ако се съди по досегашните изявления и уйдурми при подобни ситуаци, със 151%-на сигурност предсрочни избори НЯМА ДА ИМА!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

риби