11.03.2015 16:09

Сара Брайтман ще пее в Космоса

Видян 1482 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Британската певица и бъдещ космически турист Сара Брайтман заедно с бившия си съпруг, композитора Андрю Лойд Уебър, работи над нова специална песен, която възнамерява да изпълни на Международната космическа станция /МКС/, съобщиха РИА "Новости" и Франс прес.


В един от хотелите в центъра на британската столица Сара Брайтман даде пресконференция, по време на която разкри някои подробности за бъдещия си космически полет. Певицата е съобщила, че кацането на човек на Луната е станало, когато е била на 9 години и за нея това се е превърнало в ключов момент.


"Това промени представите ми за живота", заявила тя. Брайтман, продала през кариерата си около 30 милиона записа, е отбелязала, че плаща за полета със собствените си средства. Подробностите от договора обаче не може да разгласи, тъй като са търговска тайна. Многобройните журналисти, изпълнили залата, са се интересували на първо място каква именно песен ще изпълни в космоса Брайтман.


Певицата не е разкрила много подробности. Казала е, че музиката е на Андрю Лойд Уебър и че сега се разработват всичките сложни технически подробности. Предстои, например, да бъде определено кой ще акомпанира на Брайтман от Земята - оркестър, детски хор или още един известен оперен изпълнител. 


"Искам да пея в дует с артист, който се намира на Земята. Ние се опитваме да работим над това, сега работим над музиката с Лойд Уебър", пояснила певицата на пресконференцията в Лондон.


Тя не е разкрила повече подробности, като само е казала, че композиторът е измислил много красива мелодия, и че ще пее към края на полета, за да може дотогава да се е аклиматизирала напълно.


По думите й тя сериозно възнамерява да лети в космоса, за което тренира по 16 часа на ден в Звездното градче в Русия. Полетът на Брайтман към МКС е предвиден за 1 септември и се очаква той да продължи 10 дни. Ако той бъде осъществен, Брайтман ще е осмият космически турист и първият професионален изпълнител, който ще пее в космоса и изпълнението му ще бъде записано.


През 2012 г. на МКС записа две песни канадският астронавт Крис Хедфийлд, акомпанирайки си на китара. Песните 

 бяха качени в интернет и се превърнаха в истински хит.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Имате енергия


Имате енергия като същинска ядрена централа днес. Все