Гледаме Под прикритие в HBO Max

Свързани новини

25.04.2024 14:04

Гледаме Под прикритие в HBO Max

Видян 2050 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Под прикритие“ е дело на БНТ - СТФ "Екран" и "СИА" ЕАД. Сред продуцентите са Димитър Митовски, Иван Дойков и Виктор Божинов, който е и режисьор и сценарист, заедно с доказани в сферите си имена като режисьори, сценаристи и оператори за различните сезони. Криминалният сериен филм предлага реалистичен поглед към престъпния свят, като разкрива в детайли схемите на престъпленията през ежедневието в мафията и в полицията от близкото минало, а сюжетите в сериите се позовават на действителни събития от криминалната хроника в България през последните десетилетия.


Младеж от краен софийски квартал, 26-годишният Мартин Христов става полицай "под прикритие". Принуждаван като малък от баща си да краде и да мами, Мартин може да бъде перфектния лъжец, ако поиска. Това умение, спортната форма, обучението зад граница, както и ненавистта към престъпността, го правят най-подходящия човек за опасна мисия - да влезе "под прикритие" в групировката на бизнесмена Петър Туджаров - Джаро.


Задачата на агента е да изглежда като мафиотите, да работи за тях и същевременно да следи за всичко, да предотвратява каквото може и най-важното - да не буди подозрение. С тази сложна роля Мартин се озовава в компанията на Косъма, Куката, Близнаците и всички наемници, ръководени от вечно подозрителния и безскрупулен тип Иво, който е дясната ръка на Джаро.


В ролите са Ивайло Захариев, Захари Бахаров, Владимир Пенев, Михаил Билалов, Мариан Вълев, Йоанна Темелкова, Любомира Башева, Явор Бахаров, Пламен Манасиев, Любен Кънев, Милена Николова, Мехмет Юлай, Мартин Смочевски, Йосиф Шамли и др. „Под прикритие“ е един от общо трите хитови сериала, продуцирани от БНТ, за които Warner Bros. Discovery (WBD) и БНТ се договориха за права за стрийминг разпространение за България и бившите югославски републики. На 18 април беше стрийминг премиерата на първи сезон на „Вина“, а на 2 май ще бъде добавен и минисериалът „Порталът“. Всички 5 сезона на „Под прикритие“ са достъпни в онлайн стрийминг платформата HBO Max.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

козирог