Надявам се това евроатлантическо мнозинство да изкара мандата си. Нещата в управлението са стабилни. Но липсата на информация трябва да приключи, категоричен бе Пеевски."

Свързани новини

17.10.2023 09:34

Спираме нелепостите на Ас. Василев: Пеевски

Видян 1802 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Няма да подкрепим идеи на финансовия министър, ощетяващи бизнеса или българските граждани. Асен Василев е длъжен да ни информира за предложенията си, а не да ги научаваме от медиите.


Това коментира съпредседателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски пред БТВ в отговор на въпроса стабилно ли е управлението и информирани ли са ГЕРБ и ДПС за намерението на финансовото министерство да емитира нов държавен дълг за 7,5 млрд. лв.

Надявам се това евроатлантическо мнозинство да изкара мандата си. Нещата в управлението са стабилни. Но липсата на информация трябва да приключи, категоричен бе Пеевски."



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Иван Митев 17.10.2023 10:34

    Истината за Република България Република България е жертва на своя неправилност. Сега е с предкризисна ситуация в Република България. Правителството може да спаси от катастрофална криза. Кратко: Употребите на лева са с добри и лоши последици. Лошите ефекти от кредити с лева са враг на държавата. След достатъчно време, тези следствия зараждат катастрофална криза. Сега правителството не прилага обща контрамярка срещу вредното въздействие на кредитите в лева. Държавният бюджет създава щети. Прикритите държавни субсидии сътворяват сегашна инфлация. Когато няма причина, няма инфлация. За забавяне на стопанския колапс, правителството използува пари назаем, за да плати щетите от лошото си управление. Сегашните държавни дългове са от сгрешено държавно поведение. Прекратяването на финансовата слабост спасява от стопанска катастрофа. Осъществима е успешна обща контрамярка срещу вредното въздействие на кредитите в лева. Държавният бюджет предпазва от щети. Правителството е с допълнителни полезни приходи и намалени разходи. „Проблемът държавни дългове“ е разрешен. Защо съгласните със запазване на финансовата грешка изразяват недоволство за щети от изпълнение на желанието им?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

везни