Иван Таков

Свързани новини

19.03.2024 14:34

Социалисти от цялата страна се събират на среща За бъдещето на БСП и лявото

Видян 593 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на БСП - София Иван Таков и столични социалисти организират среща на тема "За бъдещето на БСП и лявото" на 23-ти март от 11,00 часа в Зала 6 на НДК. Градската организация кани за дискусията и леви хора от цялата страна.
 
Срещата е в отговор на тревогата на много членове и организации за днешното състояние на БСП. Разговорът е предизвикан от споделеното желание за незабавни действия за промяна на начина на функциониране и ръководство на партията, необходима за обрат към ново утвърждаване и разширяване на политическия авторитет и влияние в обществото.
 
Целта е да се състои свободен и отговорен разговор как да бъдат възстановени партийните структури и вътрешнопартийния живот въз основа на демократичните принципи и норми в Програмата и Устава на партията. Как БСП да бъде в крак със съвременните идейни търсения и реални очаквания на хората. Как повече хора от различни поколения, социални и професионални общности отново да я възприемат като вдъхваща доверие политическа организация, защитник на дело на техните интереси. Как партията да стане фактор за единение на левите формации и движения.


Как повече избиратели да подкрепят БСП, за да се превърне тя от безсилна опозиция в авторитетна политическа сила, способна да поеме отговорност за управлението на страната. Как да се включи в усилията на европейските леви за противодействие на надигащата се десница.
 
 
--



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес можете да продадете дори хладилник на ескимос

Днес можете да продадете дори хладилник на ескимос,