Ryanair Майкъл О'Лиъри

Свързани новини

08.05.2024 17:37

Нискотарифният превозвач Ryanair „щастлив“ да депортира незаконни мигранти

Видян 1040 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Изпълнителният директор на нискотарифния превозвач Ryanair Майкъл О'Лиъри заяви пред репортери, цитиран от Politico, че е готов да помогне на европейските правителства да депортират нелегални мигранти.



О'Лиъри говори на пресконференция в близост до летището в Брюксел, съобщи изданието, където стартира кампания за насърчаване на избирателната активност на предстоящите избори за Европейски парламент.



„По принцип нямаме нищо против“ тази идея, каза О'Лиъри. „Ако европейските правителства законно депортират незаконно пристигналите, и ние можем да окажем помощ“, цитира Politico думите на главния изпълнителен директор на Ryanair.



Според съобщенията О'Лиъри е отхвърлил опасенията, изразени от репортер, че наличието на връзка с депортациите може да навреди на репутацията на авиокомпанията. „Ако европейските правителства правилно депортират незаконно пристигналите ... в страна като Албания ... Ние сме щастливи да изпълняваме тези полети“, каза той.


Миграцията е противоречив въпрос в Ирландия, която е свидетел на огромен приток на кандидати за убежище от Африка, Близкия изток и Украйна. През годината до април 2023 г. имиграцията в страната е скочила с 31 % в сравнение с предходните 12 месеца, което е допринесло за най-тежкия недостиг на жилища в ЕС и за нарастващата престъпност.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

везни