Михаил Миненков

Свързани новини

29.01.2024 11:13

Кмет призова мъжете да оплодят съпругите си още тази вечер

Видян 1051 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мъжете трябва да се "промъкнат" до съпругите си и да ги оплодят още тази вечер, настоява кметът на град Невинномиск в Ставрополския край в Южна Русия.

Фактът, че в Невиномиск, който има население от около 117 000 души, годишно се раждат само около 700 деца, е незадоволителен, заяви Михаил Миненков във видеоклип в канала си в Телеграм.

Има различни причини хората да се въздържат от раждането на деца, включително "убеждението, че не са спечелили достатъчно пари или желанието да живеят за себе си", пише кметът.

Той обаче настоява, че ниската раждаемост е път към "деградация" на обществото. "Ако ще сме малко, ще губим навсякъде и във всичко", предупреди Миненков.

Според градоначалника е ясно, че в Невиномиск има повече от 700 "здрави, силни жени, които са способни да станат майки".


"Искам да се обърна към мъжете. Тази вечер се промъкнете при любимите си, така че точно след девет месеца да се родят не 700, а 10 000 деца", пише той.

За да се повиши раждаемостта, "човек не трябва да спи, да яде или да пие, а да се влюби", добавя Миненков.

Кметът, който има три деца, призна, че коментарите му "може да звучат наивно и смешно". Но той настоя, че развитието на обществото чрез довеждането на повече деца на този свят е "основната програма за развитие на нашия град, нашата област и на Русия като цяло".

Държавната статистическа агенция Росстат съобщи по-рано този месец, че между януари и ноември миналата година в Русия са се родили 1,16 млн. души. Според нея естественият прираст на населението е намалял с 19,3% в сравнение със същия период на 2022 г.

През януари Росстат представи и демографската си прогноза за 2046 г. Според най-оптимистичния сценарий населението на Русия ще нарасне с 4,59 млн. души и ще достигне 150,87 млн. души по това време. Според песимистичния сценарий броят на живеещите в страната може да намалее с 15,4 млн. души до 130,6 млн. души през 2046 г.








 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

телец