За кого 2024 г. носи пари, а за кого – изпитания, според нумерологията: играта на числата?
01/05

Свързани новини

31.12.2023 07:12

За кого 2024 г. носи пари, а за кого – изпитания, според нумерологията: играта на числата?

Видян 3742 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Финал за Лили, раздяла за Денков и Петков, нищо не е, каквото изглежда за Корнелия
 
 
2024 г. е Осмица – годината на големите пари и големия късмет за едни и на лабиринт за други. За кого каква ще бъде тя?


Това казва нумерологията – играта на числата, която позволява на всеки да пресметне каква година го чака, като събере личното си число с 8, което е числото на 2024 г.
 
Как се разбира какво ни готви съдбата?
Например:


За родените на 1 септември (1+9=10=1+0=1) или на 24 април (2+4+4=10=1+0=1) като Лили Иванова, или на 13 юни като Бойко Борисов, или на 18 октомври като Слави Трифонов ще бъде 9 – събираме личното им число 1 с числото на годината 8.


Започваме от тях – Единиците.


Родените под знака на числото 1 ги очаква година 9: слава, пари, но и  завършеци и поради това – сътресения, особено емоционални. Какъв финал ще пресече Лили Иванова? Значи ли Деветката край на Сглобката на Борисов с ППДБ или пък за последен път в кариерата си ще бъде премиер? По този въпрос ще разберем повече, когато разгледаме числата и на останалите замесени – Денков, Габриел, Петков, Василев, което и ще направим. Единиците във всеки случай трябва да бъдат наясно: да се подготвят да отдадат предимство на духовността, нищо чудно да се превърнат в нечии гурута. Трябва също да се въоръжат с търпение и да приключат всичко онова, което чувстват, че е време да бъде скъсано, прекратено, завършено.


Двойките – например родените на 2 септември или 9 февруари, на 1 януари или на 1 октомври, започват нов период в своя живот. Пред тях са 9 години, в които да променят всичко. Сега е времето да бъдат лидери, да постигат победи, да започнат бизнес или нова работа, но и да осъзнаят, че „тежка е царската корона”, както гласи девизът на Единицата, в чийто номер ще живеят през 2024 г.



Тройките, като премиера Денков (03.09), когото споменахме по-горе, или като  неговия питомец и лидер в ПП Кирил Петков (17.04) трябва да се подготвят за Раздяла. Това е нещо сигурно за година Двойка, каквато ги очаква. Тя е време за търсене и намиране на баланс – финансов, личен, житейски, здравословен, за дипломация, за чисти сметки и добри приятели. При Денков всичко  е ясно – повече няма да бъде премиер. Двойката като Раздяла. Нека всички с числото 2 през новата година да се въоръжат с търпение – както казва една мъдра жена: „Всяка раздяла е за добро”.


Четворките като Димитър Бербатов (30.01) влизат в година 3. Тройката минава под мотото: „Манекен на сцена”. Това значи насочване към тези хора на светлините на прожекторите, лекота, купони. И тук отбелязваме нещо



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 зоро 31.12.2023 18:56

    пълни глупости

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

стрелец