Световноизвестният и много тачен в България израелски топастролог Гал Сасон предващава "смутна" 2024 г

Свързани новини

07.12.2023 14:45

Смутна 2024 г. очаква топастрологът Гал Сасон

Видян 34860 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Световноизвестният и много тачен в България израелски топастролог Гал Сасон предващава "смутна" 2024 г. Навръх студентския празник 8 декември той идва в Българския културен център на ул. Веслец, за да представи лекция, вероятно на базата на новата си книга с традиционната негова годишна прогноза. Напомняме, че още през лятото на 2019 г., последователят на нашия Учител Петър Дънов, предсказа "страховита" 2020 г. заради опасността от вирус и световна рецесия, което - както всички знаем - и се случи. Последното, което Сасон "позна" беше новата война Палестина - Израел.

За 2024 г. неговите очаквания са за "остър сблъсък между старото и новото" - явно визира новия световен ред, който страни извън САЩ и ЕС искат да наложат, начело с Русия, Китай и Индия в съюз, както и изборите в Щатите.  Сасон вижда "осезаемо напрегната година" и заради вероятната световна финансово - икономическа криза, която се очертава в трендовете.

Принципно това е изненадващо, тъй като, както и Гал отбелязва, 2024 г. е Осмица, а тя е приемана като късметлийска и богата в нумерологията. Но има и друго лице - лабиринт, което явно той прозира.

Според еврейския пророк това ще бъде също година на мистицизъм. Много трябва да разчитаме на своята интуиция и да внимаваме за своите сънища. А част от спасението той вижда в йогата и танците.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.