Борисов за лидерите на ППДБ

Свързани новини

20.03.2024 09:39

ППДБ се държат невъзпитано, К. Петков чупи шишета и стъкла на масата: Борисов отказа лидерска среща

Видян 711 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ГЕРБ има един лидер, аз не приемам да се срещам с по 5-6 души наведнъж и да ме награкат, така отговори на въпрос дали е готов за лидерска среща с лидерите на ППДБ.

И след това да ги слушам 5 души по телевизията да ме обясняват, не искам такава среща защото те се държат невъзпитано. И ако вие присъствате на среща, на която Кирил Петков чупи шишета и стъкла на масата, ще искате ли пак лидерски срещи, отговори Борисов на коментар дали го е страх.


Дадените вчера декларации за отказ са в нарушение на договорката ни, че тези кабинети ще работя при ротация за 18 месеца, за да им се иска съгласие. А и като им гледам, те не спряха да пътуват в чужбина, мислейки че приключват, нито спряха да взимат решения за стотици милиони, заяви още Борисов. Според него единственият спор е бил за министъра на отбраната Тодор Тагарев.


"Направихме компромис, знаете за министъра на спорта, за енергетиката приеха Жечо Стайков, ако Румен Радев стане шеф на Българския енергиен холдинг, това бяхме единствените спорни моменти", допълни Борисов.


По повод брифингът от вчера, той изрази учудване, че за 9 месеца от "Продължаваме промяната - Демократична България" не са се научили да не употребяват епитети. "Трудно е вече да накарам партията да се върне назад", обобщи Борисов, като не скри, че е обиден от изказването на Асен Василев, че Мария Габриел е новото красиво лице на мафията.


"Аз ги призовавам, веднага да се извинят, както на ГЕРБ и преди всичко на Мария Габриел", каза лидерът на ГЕРБ. Той поясни, че път назад има, но всичко зависи от това дали Мария Габриел и парламентарната група на ГЕРБ биха приели евентуално извинение.


"Преговорният екип беше направен да се случат нещата, а не да ги бламират. Вчера направихме същото, което направихте преди седмица, след като ни изненадаха и върнаха мандата", каза още Борисов.


“Продължаваме промяната” дори нямат собствена партийна централа, дават брифинги от централата на ДСБ. Ако имат нужда, да дойдат в централата на ГЕРБ", покани ги любезно той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 20.03.2024 19:52

    Този дърт дебел пенджабски бивол да върви да си гледа пенсията и внучето от мис Кюлоти.

  • 003 Anonimen 20.03.2024 13:37

    Колко шишета е счупил в главата му Кирил Петков!? Този нали не участва в преговорите!?

  • 002 Anonimen 20.03.2024 13:35

    Този плондер, беше депутат, но не ходеше в парламента, беше премиер, но не стъпваше в МС, лидер е на личната си партия, но не участва в преговори! За чий ни е въобще този простак, който върти на пръстите си цяла България от 15 години!? Стига вече!

  • 001 каратиста 20.03.2024 10:42

    боко, толкова ли те е шубе, бе майна, нали си полюцай?:)

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.