Без съмнение най-съществената разлика между новия Mustang и предишните версии е неговият интериор

Свързани новини

21.11.2022 10:55

Тъмният кон на Ford Mustang тръгва през 2024 г.

Видян 6973 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Изминаха почти 60 години от представянето на оригиналния Ford Mustang на Световното изложение през 1964 г. Останалото е автомобилна история, а Stang се превръща в незабавен хит и на практика създава жанра на автомобилите тип "пони". Сега, след почти шест десетилетия и безброй итерации, Ford Mustang от 2024 г. поставя началото на седмото поколение - и може би на последното, задвижвано с бензин.


Разбира се, дизайнът на седмото поколение Mustang е по-скоро еволюционен, отколкото революционен, но каросерията му е изцяло нова и забележимо по-остра от преди. Предишното поколение беше предназначено за глобалната аудитория, а новото определено запазва привлекателните пропорции на предшественика си, но сега излъчва по-мускулести вибрации.


Предната му част е по-квадратна и се твърди, че е вдъхновена от оригиналния Mustang, но новите му фарове с трилъчеви LED елементи са модерно допълнение. Трилъчевите задни светлини остават характерен детайл, но са по-изразени от всякога. 


Без съмнение най-съществената разлика между новия Mustang и предишните версии е неговият интериор. Няма го вече класическият дизайн на арматурното табло с двойно мехурче. Вместо това кокпитът вече е по-фокусиран върху водача, като в него преобладават цифровите дисплеи.



Повечето Mustang-ове от 2024 г. имат масивен стъклен панел, който съчетава 12,4-инчов контролен панел и 13,2-инчов сензорен екран; базовият модел има екрани със същия размер, но те са разделени. Новият вид на интериора е голямо отклонение от традициите, но от Ford твърдят, че целта му е да се хареса на по-младите хора, които са израснали, играейки видеоигри.



Mustang все още разполага с 2,3-литров турбо четирицилиндров двигател и 5,0-литров V-образен двигател, но и двата двигателя са значително обновени за новото поколение.


Ford въвежда и интересни функции, сред които електронна спирачка за дрифт и начин за дистанционно включване на двигателя



 Виж видео ТУК!


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

скорпион

Абсолютно безстрашно днес ще се противопоставяте на нормите

Абсолютно безстрашно днес ще се противопоставяте на