Свързани новини

27.08.2013 16:28

Logitech G постига безпрецедентен живот на батерията с нова мишка

Видян 2068 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Компанията Logitech представи мишка, която предефинира границите на безжичния гейминг. Logitech® G602 Wireless Gaming Mouse комбинира 250 часа нон-стоп безжична игра, без закъснение, с прецизността на сензорната технология Delta Zero™, която помага на играчите да побеждават. 

И за да е сигурно, че геймърите разполагат с най-доброто възможно покритие за индивидуалния стил на игра, Logitech създаде и две нови подложки за мишки Logitech® G440 Hard Gaming Mouse Pad и Logitech® G240 Cloth Gaming Mouse Pad. Тези нови подложки за мишки осигуряват оптимизирани повърхности, подходящи съответно за бързи или за бавни игри.  

„Когато играя, не искам да мисля за нищо друго освен за играта и следващия ми ход в нея. Основният недостатък на безжичните мишки, които се предлагат, е несигурността, която изпитвате по отношение на това кога ще трябва да прекъснете играта, за да смените батериите. До днес.,” каза Етишам Рабани – главен мениджър на бизнес групата за игри в Logitech. „Поставихме си много висока цел и я постигнахме. Удвояването, утрояването или дори учетворяването на живота на батериите на стандартните безжични геймърски мишки не беше достатъчно. Искахме да дадем на геймърите иновация, която ще промени представата за безжичен гейминг завинаги. С 250 часа живот на батерията G602 прави точно това. Време е геймърите да се възползват истински от научните постижения, така че нещо толкова критично като батерията, да не им пречи да побеждават.” 

Най-новата мишка от серията G на Logitech - G602 Wireless Gaming Mouse – поставя нови стандарти при безжичната игра. Без кабели, бъркотия или смущения, безжичната връзка без закъснения и безпрецедентният живот на батерията позволяват по-добра, непрекъсната игра. Предлагайки два режим - Performance (производителност) и Endurance (издръжливост), G602 Wireless Gaming Mouse достига 250 часа непрекъснат живот на батерията в игрови режим – Performance mode – и над 1400 часа употреба в неигрови режим –  Endurance mode. Мишката използва сензорната технология Delta Zero, предлагана само в G серията на Logitech, която се характеризира с висока точност на контрол на курсора. Освен това, тя е направена изключително издръжлива, с основни механични превключватели, които имат живот от 20 милиона натискания. Единадесетте програмируеми контроли позволяват лесно да усъвършенствате уменията си в любимите игри, като им присвоите най-често използвани действия с помощта на Logitech Gaming Software. 



Етикети
, , ,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей