Сакраменто Кингс загуби със 142:143 от Милуоки Бъкс след продължение в мач от НБА.

Свързани новини

15.01.2024 12:05

Тройка със сирената лиши Сакраменто и Везенков от успех

Видян 1259 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сакраменто Кингс загуби със 142:143 от Милуоки Бъкс след продължение в мач от НБА. Александър Везенков игра малко над 6 минути за тима, като завърши с 4 точки и 1 борба. Сакраменто беше близо до успеха, след като водеше с две точки в края, но тройка на Деймиън Лилард в последната секунда донесе успеха на Милуоки.

Везенков влезе в игра само в третата четвърт, когато тимът му изоставаше с 4 точки. Той вкара два коша и взе една борба, като пропусна и двата си опита за тройка. Българинът остана на игрището до края на третата част, след което бе заменен.

В началото на четвъртата треньорът на Сакраменто Майк Браун беше дисквалифициран, след като потърси обяснение от съдиите заради това, че не отсъдиха нарушение срещу Ди'Арън Фокс и влезе на игрището, като баскетболистите на тима трябваше да го удържат.


В края на редовното време Сакраменто стигна до равенство 128:128 след кош на Фокс. В продължението кралете водеха, но изпуснаха няколко наказателни удара, а това им коства успеха след тройката на Лилард със сирената.

Ди'Арън Фокс вкара 32 точки за Сакраменто, а Малик Монк добави 28. Кевин Хъртър завърши с 26 точки и 10 борби, а Домантас Сабонис отново направи трипъл-дабъл - 21 точки, 13 борби и 15 асистенции.

За Милуоки Лилард отбеляза с 29 точки, а Янис Адетокумбо завърши с 27 точки, 10 борби и 10 асистенции.

Сакраменто е на шесто място в Западната конференция с 23 победи и 16 загуби. Следващият мач на тима е срещу Финикс Сънс в сряда от 4:00 ч. българско време.

Снимка: Reuters



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева

Добър се очертава денят за вас

Добър се очертава денят за вас, въпреки малките