Ето и цялото съобщение на ММС: "Министърът на младежта и спорта Весела Лечева се срещна днес с Димитър Бербатов. Двамата разговаряха за ситуацията в българския футбол, необходимостта от съвместна работа на Българския футболен съюз с държавните институции, възможностите за съществено подобряване на работата в детско-юношеските школи и за спортната инфраструктура в страната. Димитър Бербатов запозна Весела Лечева с идеите и стратегията на своя екип за развитието на българския футбол".

Свързани новини

29.03.2023 09:31

Лечева обсъди с Бербо недъзите на футбола

Видян 6949 пъти | Коментари 0
Гласували 6 рейтинг: 3.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

Служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева се срещна с големия български нападател Димитър Бербатов. Двамата са обсъдили различни теми от родния футбол, а бившият състезател на Манчестър Юнайтед е представил идеите на своя екип, съобщиха от пресцентъра на Министерството на младежта и спорта (ММС).


Голмайсторът на Висшата лига от сезон 2010-2011 е основният опонент на дългогодишния президент на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Неотдавна Бербатов коментира решението на Софийския градски съд (СГС), с което на практика настоящият ръководител на централата бе признат за легитимен. Според Димитър обаче становището на СГС не се съобразява с практиката на ВКС и Устава на БФС.


Ето и цялото съобщение на ММС: "Министърът на младежта и спорта Весела Лечева се срещна с Димитър Бербатов. Двамата разговаряха за ситуацията в българския футбол, необходимостта от съвместна работа на Българския футболен съюз с държавните институции, възможностите за съществено подобряване на работата в детско-юношеските школи и за спортната инфраструктура в страната. Димитър Бербатов запозна Весела Лечева с идеите и стратегията на своя екип за развитието на българския футбол".







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

стрелец

Ще изглеждате доволни от себе си

Ще изглеждате доволни от себе си и в съгласие със