Манчестър Юнайтед продължи пропадането си във Висшата лига, след като в понеделник вечер претърпя разгромно поражение с 0:4 от Кристъл Палас като гост в Лондон.

Свързани новини

07.05.2024 11:39

Кристъл Палас разгроми Манчестър Юнайтед

Видян 1657 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Манчестър Юнайтед продължи пропадането си във Висшата лига, след като в понеделник вечер претърпя разгромно поражение с 0:4 от Кристъл Палас като гост в Лондон. "Червените дяволи" остават на осмо място в класирането, като за момента са извън зоната на европейските турнири.



Майкъл Олисе вкара два пъти за "Палас", като беше точен в 12-ата и 66-ата минута. Другите попадения добавиха Жан-Пол Матета в 40-ата и Тайрик Мичъл в 58-ата минута.



Юнайтед допусна 13-а загуба в 35 мача дотук, като е със само една победа в последните си пет мача. Също така тимът, воден от Ерик Тен Хаг, записа рекорд по поражения в един сезон.



Червените дяволи са заплашени да завършат на най-ниската позиция, откакто Висшата лига е създадена, като никога не са били по-надолу от седмото място.



Тежката ситуация е допълнена от факта, че головата разлика на Юнайтед е отрицателна - 52 вкарани срещу 55 допуснати гола. За последните два сезона пък "червените дяволи" губят за трети път гостуване с четири гола.



За гостуването в Лондон мениджърът Тен Хаг отново имаше редица проблеми, като не може да разчита на десет играчи от първия отбор.



"Ще продължа да се боря, подготвил съм отбора по най-добрия възможен начин", каза Тен Хаг след двубоя. "Представянето ни не беше достатъчно добро и аз трябва да поема отговорността за това."



Нидерландският мениджър, за когото все по-упорито се смята, че ще напусне след края на сезона, заяви че не се предава. "Но ще намеря сили и ще ги подготвя за следващия мач. Имаме девет точки, за които да играем, и трябва да се борим за тях."



Тен Хаг отново беше принуден да пусне като централен защитник бразилеца Каземиро, който имаше големи проблеми в мача. Мениджърът обаче отказа да хвърли вината върху него.



"Не може да обвиниш един футболист, това е отборна игра. Не се адаптирахме към различните ситуации. Винаги има причини, всеки можеше да види защитната ни линия, където имахме големи проблеми."



В неделя Юнайтед приема лидера Арсенал.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

рак