Принц Хари се връща във Великобритания до дни

Свързани новини

29.04.2024 12:08

Принц Хари се връща във Великобритания до дни

Видян 2873 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Принц Хари ще се върне в Обединеното кралство през следващите дни, но Меган Маркъл няма да се присъедини към него, съобщава Mirror.

Той ще присъства на службата за благодарност в катедралата Сейнт Пол в сряда, 8 май, потвърди говорител на Invictus Games. Това следва дни на спекулации дали той ще присъства на службата, която ще отбележи 10-годишнината от игрите за ранени военнослужещи и жени. Очаква се актьорът Деймиън Луис да рецитира поемата Invictus в St Paul's.

Изявление, публикувано в акаунтите на Invictus Games в социалните медии, гласи: „Фондацията Invictus Games ще отпразнува 10 години промяна на живота и спасяване на животи с „Служба на благодарността“ в катедралата Сейнт Пол на 8 май. Към нас ще се присъедини нашият патрон , принц Хари, херцогът на Съсекс, актьорът Деймиън Луис и членове на световната общност Invictus, за да отбележат събитието."

В изявлението не се казва, че Меган Маркъл ще присъства. Събитието е планирано само два дни след като синът на Хари Арчи отпразнува своя пети рожден ден. Игрите Invictus бяха основани от принц Хари, херцогът на Съсекс в партньорство с Министерството на отбраната, което проведе първото събитие в Лондон от 10 до 14 септември 2014 г.

Следващите игри през 2025 г. ще се проведат във Ванкувър и Уислър, Канада. Той ще бъде първият, който включва зимни адаптивни спортове, като алпийски ски, скандинавски ски, скелетон и кърлинг в инвалидни колички. Хари и Меган се оттеглиха като старши работещи членове на кралското семейство в началото на 2020 г. и се преместиха в САЩ малко след това.

Сега двойката живее в Монтесито, Калифорния с двете си деца, принц Арчи, четири, и принцеса Лилибет, две. Херцогът и херцогинята присъстваха на предварително събитие за игрите в САЩ миналата година. След като загуби битката си за сигурност срещу Министерството на вътрешните работи по-рано тази година и се позова на опасенията си за безопасността си в Обединеното кралство, се говореше, че той може да избере да се появи на предстоящата служба за Деня на благодарността чрез видео връзка или предварително записано съобщение, вместо да присъства на човек.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Раждаемост

Свещеник обвини Холивуд за ниската раждаемост

Западната развлекателна индустрия успя ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион