Познавам много красиви жени и ви уверявам, че масово биха предпочели Виктор пред Евгени в ролята на Ергенът. С първия се засичахме във една фитнес зала в София, където аз бях клиент, а той водеше тренировки – в Маринела. Възпитано момче е, доколкото помня, сме набори.

Свързани новини

20.04.2023 09:34

Габи или Мони, не Валя щях да избера, ако бях Ергенът, но Евгени решава: Йоан Богданов

Видян 3501 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Спрягаха ме и за първия, и за втория Ерген, а дори на някои хора се е налагало по няколко пъти да казвам, че няма да участвам в главната роля на риалитито. Ако беше преди 3-4 години щях да се съглася и няма две мнения, че бях идеалният образ за ролята. Сега мисленето ми е друго, може би от големите риалитита бих участвал във ВИП Брадър, без да се замислям. Бих искал да организирам нещо, било то със мое участие или не.  


Познавам много красиви жени и ви уверявам, че масово биха предпочели Виктор пред Евгени в ролята на Ергенът. С първия се засичахме във една фитнес зала в София, където аз бях клиент, а той водеше тренировки – в Маринела. Възпитано момче е, доколкото помня, сме набори.



От участвалите в двата сезона на Ергенът познавам Гери Стаменова от края на 2016, когато тя беше част от Мис Плеймейт. Моето име, на свой ред, се спрягаше с редица плеймейтки от предишното издание, че дори папараците ме бяха изловили в мола с Глория Аенска.


По малко детски начин исках да накарам едно момиче да ревнува и затова използвах имиджа си на вървежен мъж, за да изляза с някоя топ мадама. Е, от Гери бях очарован. Макар че живееше в луксозен комплекс в полите на Витоша, откъдето я взех и вечеряхме във ВИП салона на скъп ресторант, при нея веднага се забелязва, че човещината надделява над меркантилността. Няколко дни по-късно помня как ми звънна посред нощ, само и само да и помогна, понеже бездомни животни бяха в беда. Същото мога да кажа и за Криси Пламенова от Ергенът 2. Години наред тя беше сред хората, с които си пишех и споделях най-много. Тя беше първата след майка, на която писах, след като мина ринопластиката ми в Турция. Помня, че най-желаният хирург, при когото бях и аз, й отказваше няколко пъти да оперира нейното носле, понеже наистина при нея нямаше никаква нужда.


Иначе, може би ще разочаровам доста хора, но аз самият винаги съм си падал по комерсиални и меркатилни жени. Обичам бездушни кукли, които могат да съборят и най-вървежния мъж в краката си.
Ако бях Ергенът в настоящия сезон, щях да лудна по Габриела Бланко и Мони Зеннгинер, не по Валя, която разбирам, че печелела шоуто. Това е истината, но всеки има предпочитанията си.

Йоан Богданов, инфлуенсър, плейбой, спортен журналист и ексфутболист


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни