На корицата на Variety Тейлър-Джой разказва за превръщането на иконата на „Лудия Макс“ в своя собствена и за надеждите си за трети филм за „Дюн“.

Свързани новини

08.05.2024 13:56

Ако искаш да станеш антиутопичен воин, няма да можеш да спиш много: Аня Тейлър-Джой на корицата на Variety

Видян 2009 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако искаш да станеш антиутопичен феминистки воин, няма да можеш да спиш много. Звездата от „Лудият Макс: Фуриоза“ Аня Тейлър-Джой работи през повечето уикенди по време на шестмесечните и половина снимки, като става за повикване още в 1:45 ч.



Един ден тя се събужда и осъзнава нещо шокиращо. „От два месеца не бях виждала никой, който да не е със сплъстена коса и грим“, казва тя.“, казва тя. „Не бях виждала никой, който да изглежда нормално.“



На корицата на Variety Тейлър-Джой разказва за превръщането на иконата на „Лудия Макс“ в своя собствена и за надеждите си за трети филм за „Дюн“.


ВИЖ ВИДЕО ТУК!


Снимките са потресаващи: Разбира се, Фуриоза, с която зрителите се запознаха за първи път, когато беше изиграна от Чарлийз Терон във филма „Пътят на яростта“ от 2015 г., живее грубо и неспокойно - тя се бори за оцеляване в постапокалиптичен свят, управляван от воини на пътя. Но песъчинките и мръсотията, покриващи лицето на Тейлър-Джой, подсказват за часове на гримьорския стол.


„Няма да повярвате колко мръсна трябваше да бъда, за да се получи на камерата.“ Тя изважда една снимка. „Първият път, когато се погледнах в огледалото“ - тя фалшиво се задъхва - „си казах:


„Уау!“ Приличах на същество от Черната лагуна.“ Тя е покрита с кафяви и кървавочервени петна. „Това са седем слоя“, казва тя. „Разбира се, има и кръв - аз винаги съм момичето, което казва „Още кръв!“.




Джони Марлоу/@jonnymarlow; Стайлинг: Райън Хейстингс





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

козирог