Свързани новини

31.05.2010 11:40

30 000 евро за Миро от Евровизия

Видян 2676 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Миро, който представи България на Евровизия, се връща от Осло ПО-БОГАТ с 30 000 евро. При това независимо от своето класиране.
Системата на международната шоумафия е такава, че всички получават по равна сума за права. Парите идват от продажбата на диска с всички песни от конкурса. Авторите им си делят джакпота по братски. Така всички страни са облагодетелствани и имат мерак да участват пак и пак.


Не е ясно дали се връща процент под масата или всичко отива за създателите на песните, а онези, които ги пращат на добре платения форум остават с празни ръце. Именно затова далаверата на изпълнителите е да се включват в Евровизия със собствени парчета.
Така и Миро направи всичко възможно неговата балада Ангел си ти да бъде предпочетена пред доста по-качествените парчета на Крум Георгиев и Ясен Козев и пред Twist and Tango. Тази песен беше написана на блондина от първия му благодетел в бизнеса Петър Панов. Именно той ги беше взел с Галка за пеещи келнери в ресторант Опера навремето. Оттам им тръгна кариерата в София, където преди това двамата бяха напълно неизвестни провинциални таланти.
Големите пари остават за победителя. Той прави европейско турне, а след това се отдава на цял сезон халтура.


Миналогодишният шампион отказа овации срещу участия за олигарси в Русия. Шансът на Александър Рибак беше, че победи в Москва, където се състоя най-пищното издание на Евровизия. После не можеше да се отърве от покани за т.нар. “корпоративни вечеринки” на най-богатите хора във великата страна. Той продължава да се появява във всички големи програми в Русия, а е известно, че парите, които се изкарват в тамошния шоубизнес са сериозни – стигат до 50 000 долара на участие.
Каре
Дайте парите на истинския автор – Роджър Санчес


Роджър Санчес е истинският автор на темата от Ангел си ти и може би не е лошо нашето момче поне да подели премията си с него. Основният мотив от парчето на световната звезда Lost от 2007 г. ясно се чува в това на Миро. Клавирът не може да не бъде разпознат дори и от непрофесионалист, коментират всички в шоубизнеса.
Ангел си ти не е първата подозрителна песен на добричлията. Жобим звучи в Минаваш през мен, Колдпей ясно се разпознава в Някога преди и Август е септември. 


каре
Блондинът лъже, че е гадже с танцьорка, докато геймафия върти конкурса


Геймафия ли управлява Евровизия?
На пресконференция в Осло Миро пусна слуха, че бил гадже с една от танцьорките в балета си. Може би е бил неправилно разбран, тъй като на английски думата dancer е без род, а за един от танцьорите му Супер 19’ вече писа, че му бил много близък.
Мълвата заподозря в нетрадицонна ориентация всички последни победители на конкурса. Мария Шерифович от Сърбия, която бе обвинена и в плагиатство е лесбо. Дмитрий Билан от Русия неотдавна бе наречен фронтално “гей” от господаря на местната естрада Йосиф Кобзон. Не са по-ласкави и обвиненията към последния шапион на Евровизия Александър Рибак.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

козирог