Свързани новини

12.02.2014 09:15

Цената на тока се решава от ДКЕВР, тя трябва да прояви разум

Видян 1135 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако зависи от нас, ние ще направим всичко възможно това увеличение, което за мен е абсурдно, да не се случи. В крайна сметка това се решава от ДКЕВР, която е независим орган, но се надявам, че колегите ще проявят разум и ще се съобразят с безумието, което тези хора отново искат.


Това каза пред БНР заместник-председателят на енергийната комисия Явор Куюмджиев. Според него е странно защо ЕРП-тата винаги желаят инвестициите им да бъдат възвърнати в рамките на една година и гарантирана от държавата. Това, което те се опитват да направят и вече девет години правят, е, че казват: "Ние, за да поддържаме мрежата и да инвестираме в инвестиции, ни трябват 100 единици. Моля те, скъпа държаво, дай ни над 108 единици и ни гарантирай 8% печалба в рамките на тази година".


Куюмджиев смята, че всеки нормален бизнес трябва да инвестира в бъдещото си развитие. Недопустимо е непрекъснато да се вайкат и да казват: "Ние сме много нещастни, трябва винаги да ни давате пари, за да можем да си гарантираме печалбите“, добави той.


Зам.- председателят на енергийната комисия в парламента отрече коментарите, че БСП удържа увеличението до изборите през май. Според него, готви се стратегия за развитие на енергетиката и тя ще определи държавната политика в сектора.



Етикети
, ,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 09 юни 21:00ч.

Ятаган

Режисьор: Andrey Andonov
В ролите: Любомира Башева Mila Николай Илиев Omar Мариан Вълев Inspector Rangel Kostov Ирена Милянкова Barumova

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят ще бъде плодотворен

Денят ще бъде плодотворен, ако разчитате на