Тъкър Карлсън обсъди с руския философ Александър Дугин новия либерализъм

Свързани новини

30.04.2024 09:49

Тъкър Карлсън обсъди с руския философ Александър Дугин новия либерализъм (Видео)

Видян 552 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Американският журналист Тъкър Карлсън публикува 20-минутно интервю с известния руски философ и политически коментатор Александър Дугин. Разговорът беше публикуван в канала на Карлсон в YouTube.



Западните медии описват Дугин като "мозъка на Путин" заради предполагаемото му влияние върху президента Владимир Путин и руския елит.



Яростен критик на Запада и ястреб във външната политика, Дугин страстно подкрепя "военната операция" на Русия срещу Киев и е заявявал, че независима украинска държава "не трябва да съществува".



През 2022 г. дъщеря му Даря е убита при взрив на кола бомба, за който руските власти твърдят, че е организиран от украински агенти. Впоследствие няколко медии цитираха неназовани представители на американското разузнаване, според които Вашингтон смята, че украинските власти действително са замесени в убийството.



Карлсън представи Дугин като "писател, който пише за големи идеи", твърдейки, че книгите му са били "забранени от администрацията на Байдън" в САЩ. "Не можете да си ги купите в Amazon", каза той.



По време на разговора Дугин твърди, че либералната идеология, която след разпадането на Съветския съюз на практика е станала безспорна на Запад, води до изчезване на концепцията за семейството. "Семейството [се] унищожава в полза на този индивидуализъм", каза той и добави, че естественото развитие на либерализма ще доведе до "изоставяне на човешката идентичност".



"Следващата фаза: Нов либерализъм. Сега не става въпрос за управление на мнозинството, а за управление на малцинствата. Не става въпрос за индивидуална свобода, а за уокменизъм", заяви Дугин. "Това не е демокрация. Това е тоталитаризъм."






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

телец

Днес разчистете стари документация и кореспонденция

Днес разчистете стари документация и кореспонденция.