Свързани новини

15.03.2009 16:25

Пиян гърми пред кръчма в София

Видян 1979 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Заради спречкване между охраната на култувата столична кръчма на ул. „Гурко“ БИАД и клиенти, пред заведението вчера през нощта отекнаха изстрели. Сигналът в полицията е получен около 0,30 часа. Изпратеният патрул установил, че причината за сблъсъка е отказ на гардовете да пуснат клиентите в заведението. Според охраната, представител на буйната компания, в нетрезво състояние, извадил пистолет, заплашил ги и стрелял във въздуха. Бабаитът опитал да избяга с джип Мерцедес при идването на полицията. Шофьорът не се подчинил на разпореждането на униформените да спре. След кратко преследване той бил задържан на близката улица “Стефан Караджа”.
Междувременно стана ясно, че има заподозрян за неизбухналата бомба на 24 февруари пред клуб „Планет” в София. По информация на бТВ полицията е открила ДНК следа по адската машина. Основен заподозрян, че я е поставил там, е Румен Садовски, по прякор Дивака. Той е лежал в затвора за кражби на коли и грабеж. За последен път е бил задържан да източва банкомат преди три години.


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес може да бъдете по-раздразнителни от обичайното

Днес може да бъдете по-раздразнителни от обичайното и