Свързани новини

30.09.2021 14:11

МЗ с томбола: Смарт часовник, ако се ваксинираме

Видян 873 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министерството на здравеопазването започва нова информационна кампания с поощрителна игра с награди, която има за цел да насърчи ваксинацията срещу COVID-19 в страната, предаде бТВ.



Кампанията включва изпращането на кратко текстово съобщение до частните абонати на трите телекомуникационни оператори в страната, които оказват техническо съдействие на информационната кампания. Съобщението, което насърчава потребителите да се ваксинират срещу COVID-19, ще бъде изпратено на мобилните абонати на трите телекома, без значение какъв е техният ваксинационен статус към момента на изпращането му.


Кампанията ще продължи един месец – до 31 октомври. Като част от нея Министерството на здравеопазването организира и поощрителна игра с предметни награди за ваксинирани лица. С нея ще бъдат раздадени общо 102 смарт часовника. 


Поощрителната игра ще се проведе от 30 септември до 31 октомври. В нея могат да участват лица над 12 г., които са се ваксинирали срещу COVID-19 в същия период, без значение дали имунизационният цикъл е завършен. 


Всеки български гражданин или постоянно пребиваващ в страната чуждестранен гражданин, който се ваксинира на територията на България в периода на играта с една от четирите разрешени за използване в страната ваксини срещу COVID-19 - първа, втора или бустерна доза, може да участва в играта и да спечели един от 102 смарт часовника.


„В първите дни от томболата участниците в поощрителната игра трябва да имат предвид, че данните за извършена ваксинация понякога се вписват в системата в края на работния ден и поради тази причина системата може да отчита неуспешна регистрация. Затова се препоръчва да опитат да опитат да направят своята регистрация на по-късен етап“, съветват от здравното министерство.


Софтуерът за тегленето на печелившите и за онлайн регистрацията за участие в играта са разработени от „Информационно обслужване“ АД. Фирмата вече има опит в провеждането на публични кампании с награди за участниците, като томболата с касови бележки на НАП. Компанията и има ангажимент да осигури сигурността на личните данни на участниците, както и стриктното спазване на правилата и коректното теглене. 


Всеки участник може да се регистрира само веднъж в периода на кампанията. С това ще участва във всички тегления. 


Печелившите ще се определят на случаен принцип чрез жребий, проведен от МЗ. Правила на играта, формата за регистрация и допълнителна информация са достъпни на интернет страницата на кампанията www.coronavirus.bg.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 30.09.2021 21:52

    те ограбиха държавата и източиха здравната каса, тоя ни занимава с демонократично ковид мракобесие

  • 001 Anonimen 30.09.2021 18:55

    не стига, че с парите ни купуват отровните биологични агенти, ами сега и още пари за награди за супер наивните

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

везни

Ще търсите истината около Вас

Ще търсите истината около Вас, а светът ще Ви посрещне