Свързани новини

17.08.2009 17:30

Медведев уволни вътрешния министър на Ингушетия

Видян 1138 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Руският президент Дмитрий Медведев заяви, че е уволнил министъра на вътрешните работи на Ингушетия след като при самоубийствен атентат там загинаха най-малко 20 души, предаде БГНЕС.


"Този терористичен акт можеше да бъде предотвратен", заяви Медведев на среща с високопоставени представители при посещение в южния руски град Астрахан. "Полицията трябва да защитава хората и също така трябва да може да отбранява самата себе си... Реших да отстраня вътрешния министър на Ингушетия", заяви той.
При днешния бомбен атентат в столицата на Ингушетия Назран загинаха 19 души, а по последни данни ранените са 118. Лекотоварен автомобил с взривно устройство нахлул в двора на Градското управление на МВР в момент, докато там разпределяли задачите за деня, и тогава бомбата била задействана, заяви Владимир Маркин от Следствения комитет към руската Генерална прокуратура. Това станало близо до оръжейния склад на управлението и от детонацията се взривили експлозиви в склада. По предварителни данни експлозията е била с най-малко 50 кг. тротилов еквивалент. Нанесени са щети на сградата на управлението, на околните постройки и на паркирани в района автомобили.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

козирог

Денят не е много спокоен

Денят не е много спокоен като се има предвид, че трябва