Свързани новини

22.05.2020 11:30

Кандидат за стола на Горанов е и Караниколов

Видян 7493 пъти | Коментари 6
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако бившият вицепремиер Симеон Дянков не приеме да наследи Владислав Горанов като финансов министър, кандидат за поста бил и Емил Караниколов, научи 19 минути от свои източници. Информацията беше потвърдена и от осведомени по коридорите на властта. Икономическият министър принадлежи към същия кръг като Горанов. Бедата е, че макар и в Икономическия институт, той е завършил право, при това за сензационните 2 години, което е световен феномен. Промяната най-вероятно ще настъпи съвсем скоро, възможно е да стане още идната седмица, предполагат запознатите с актуалните течения във властта. Напомняме, че освен обект на разкрития през последните дни, Владислав Горанов е клиент и на Специализираната прокуратура. До нея стигна разследването, прехвърлено от КПКОНПИ и редовната прокуратура, което според юристи е неприятно за все още министъра. Става дума за казуса по дадения му за безвъзмездно ползване в продължение на 8 години суперлуксозен апартамент и гараж от 181 кв.м. в шикозен комплекс в елитния квартал Изток от семейство, чийто син Горанов е назначил в подопечното му ведомство. Спестените/укритите наеми се измерват в стотици хиляди лева, а дължимият от тях данък към държавата е в размер на десетки хиляди лева.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 25.05.2020 09:57

    Няма ли в тази държава честни, грамотни и компетентни хора та непрекъснато доказани престъпници се местят като пионки от един на друг министерски стол?! Колко още трябва да затънем в тинята, че отговорните служби да се захванат истински за съществената работа, а не да показват, че са същите като тях?!

  • 005 Anonimen 25.05.2020 07:17

    Дянков да се върне да спасява разнебитенета джипка на "великия вожд, учител и кормчия" БОКо?! Освен ако не са му наредили и яко заплатили в предплата от Световната Банка?! С обещания, че когато му дойде времето, ще го евакуират със самолетите за персонала на амер. служби в Б-ия - както евакуираха с хеликоптери от покрива на амер. посолство в Сайгон американсклите служители и агенти!

  • 004 Anonimen 23.05.2020 11:03

    На този дребосък с голяма уста, поставена пионка, каква му е дипломата и къде я е взел?! До сега видяхме, че от позицията си на висш държавен чиновник успешно опрасква възлови държавни предприятия в интерес на частни бизнеси, което си е чисто престъпление

  • 003 Anonimen 22.05.2020 22:02

    И до сега не е потърсена отговорност от Дянков ... Няма друг, който да му потърси отговорност освен ние, плебса. И КВО чакаме?

  • 002 Anonimen 22.05.2020 15:47

    Тоз Кара, с нежен поглед на хлебарка, е подходящ за любовница на бай Ставри.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

телец

Наред с материалната сигурност

Наред с материалната сигурност, днес ще търсите и