Бонус код

Свързани новини

14.09.2023 10:09

Изисква ли Betway бонус код от новите си клиенти

Видян 32833 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вече почти две години Betway е на територията на България. Реномираният бранд влиза в графата на новите попълнения на онлайн хазартната карта у нас. Компанията обаче все още не можем да кажем, че е сред лидерите на пазара, въпреки че предлага доста оферти. Традиционните начални промоции и Betway бонус код в момента не съществуват като опции, но брандът изглежда е предприел нова стратегия за привличане на клиенти. Често от уебсайта на компанията изскачат интересни възможности за по-лоялните потребители, като за тях ще ви разкажем в следващите редове.



Тъй като говорим за по-различна концепция от Бетууй, ще опитаме да щрихираме някои от нещата, които ни направиха впечатления. Разбира се, едва ли в една статия ще обхванем всичко, предлагано от английския букмейкър. Но можем да помогнем с това да откроим някои важни промоции и детайли, а вие да се запознаете с тях минимум на базисно ниво.



Любопитно е, че Бетуей предлага доста различни маркети за залагания, а тези пазари са гарнирани и с доста добри ставки. Хазартният оператор предлага няколко доста интересни селекции.



Една от тях е тази със завишените коефициенти. Те се намират в спортната секция на опция „Топ Оферти“ в страничното меню. Там се намира списък с пазари за дадени спортни събития, в които може да заложите на по-високи от стандартните коефициенти. Този Betway Boost е за регистрираните клиенти, които не са лимитирани. Ако не виждате въпросните предложения, може да се свържете със съпорта, за да ви бъде обяснена липсата. Тези подобрени коефициенти носят увеличение на евентуалната печалба с 1/5 или в процентно съотношение около 20.



Бетуей обаче има и още функции, неотстъпващи по нищо на тази, която сега откроихме.



Феновете на колонките имат опцията „Bet Your Way”. С помощта на тази функция всеки потребител на тази бетинг компания може да състави дълъг акумулаторен залог на един-единствен двубой. Този залог не може да надвишава 10 селекции. Опцията набра доста популярност в последните години. С бутона Bet Builder до основните пазари, може да започнете своя избор на от две до десет маркета. Подобна система формира един общ коефициент, който ви дава възможност за доста висока печалба.  Опцията е полезна, защото така не се налага да се интересувате, да анализирате и да мислите прогнози за няколко събития, а само за едно. Може да е за вашия любим отбор, може да е за отбора, чиито мачове сте гледали най-скоро и ви е най-познат.



Още нещо ключово в стратегията на Бетуей са персоналните бонуси. От компанията не пропускат да зарадват по-активните си потребители с индивидуални оферти. За да не ги пропуснете, следете комуникационните канали, които сте изпратили за регистрация (имейл и СМС най-често). По този начин ще си гарантирате моментално известие за някоя промоция. Единствено препоръчваме да не преследвате сляпо тези оферти, защото те са по преценка на букмейкъра, а не чрез зададени критерии за залози, които трябва да покриете.



 


 Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

риби