Свързани новини

18.07.2013 14:46

Димитър Главчев: Трябва да има диалог с ясно поставени параметри

Видян 919 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Димитър Главчев, заместник - председател на ПГ на ГЕРБ, заяви в ефира на „ Радио К2”, че подкрепя протестите, тъй като те са за ценности. „Хубавото на протестите е, че най - накрая избирателите ще яхнат политиците, а не политиците избирателите”, каза той, като допълни, че обществото има нужда от обединение, а не от разединение. Той продължи, че надеждата, че ще се случи нещо справедливо и истинско,  може да прибере хората обратно по домовете им.



Според Димитър Главчев винаги би трябвало да има диалог, но за да има диалог, трябва да има най-малко две страни, които взаимно да се уважават. Преди диалога трябва обаче да бъдат поставени параметрите, а не да бъде направена задкулисна договорка на гърба на гражданите. Правилата трябва да са ясни, а именно, че трябва да има предсрочни избори и че трябва да има промени в законодателството. Според Димитър Главчев обществото трябва да знае какво ще се случи и в какви срокове. На въпроса на Клара Маринова как вижда  диалога между лидерите на двете най-големи партии, депутатът от ГЕРБ отговори, че не е убеден , че този диалог трябва да бъде само между двамата лидери на двете най-големи партии и че това не е достатъчно. Но лидерът на ГЕРБ е дал знак за диалог още след изборите. „При нас няма промяна в позицията”, добави Димитър Главчев.



Аргументите на искащите актуализация според, Димитър Главчев, са доста несериозни и не може и не бива да се прави такава спекулация с числа. „Тенденцията е да се надгражда и стимулира икономиката с използването на европейски средства” завърши Димитър Главчев разговора в ефира на „ Радио К2”.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

стрелец

Ще изглеждате доволни от себе си

Ще изглеждате доволни от себе си и в съгласие със