Свързани новини

06.12.2021 09:29

Чистач на басейни без чужд език за министър на туризма от БСП

Видян 13297 пъти | Коментари 4
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като, благодарение на 19 минути, момичето на олигарсите Гущеров и Михалев, отпадна от борбата за министър на туризма, новият фаворит на Нинова за поста е Христо Проданов, чиято кариера подсказва, че освен за тях сигурно ще бъде лоби и за хотелиерската фамилия Златеви. Проданов обаче няма абсолютно нищо общо със сектора, та дори не говори чужд език. Освен, ако не броим за близост поставянето на тръби за басейни и тяхното почистване, което е част от трудовия му стаж. В останалото време опитът на Проданов е като магазинер и като партиец.


В БСП го парашутира дясната ръка на Р.Овч. – Анна Янева, която в момента е подсъдима заедно с Овчаров за финансови нарушения в енергетиката, а иначе е възлов член на КЗК, която би трябвало да отговори защо при 20% спаднал за месец петрол, у нас имаме рекордни за всички времена цени на бензина и дизела, та и не падат. Тя го прави шеф на червените в Район Триадица. През 2016 г. под крилото си го взема Калоян Паргов и го издига за свой заместник в ръководството на софийската организация на партията. Понеже Проданов се оплаква, че няма как да се издържа, е трудоустроен за член на борда на доминираното от ГЕРБ общинско дружество Пазари Изток. И това обаче не стига на амбициозния басейнаджия и Паргов го предлага за водач на листата на БСП в 23-и избирателен район – София през 2017 г.


През следващата година той не само предава шефа си срещу поста на заместник на Корнелия Нинова в парламентарната група на БСП, но и се превръща в неин най-верен спътник. Заедно с друг неин тогавашен зам. – Георги Свиленски, на "шега в БСП им казват братя Маргини", опитват да направят преврат на Паргов на конференцията на софийската организация на БСП през 2020 г., което обаче не им се получава. Двамата в комплект водиха листите на червените на последните избори в 23-и и 24-и избирателен район, постигнали най-лошите резултати на партията за повече от 102 години, по-ниски дори от срамните за историята на БСП национални проценти на самата партия.



Наталия Каменова




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Кака Милка 07.12.2021 09:02

    Да се подържа министерство на туризма, в страна, в която НЕ СЪЩЕСТВУВА ДЪРЖАВЕН ТУРИЗЪМ, това освен, че е оксиморан, е и тотално хабене на голями държавни средства и на еврофондове. Това наше министерство е толкова полезно, колкото примерно ако в Танзания се създаде Министерство на Зимните спортове и на Борба срещу Снеговалежите! В България отдавна всички голями хотели и туристически съоръжения са ЕДИНСТВЕНО ЧАСТНИ. А щом ПП са решили да продължават да дундукат на държавната хранилка едрите частници в туризма, да им плащат рекламната дейност, да ги "подпомагат" с евровондове, това говори колко реално са заангажирани да ОПРАВЯТ икономиката на Регион България. Ето какви "плодове" ще роди ПП. Абсолютно същата ситуация е и при т.н. Министерство на Земеделието, Храните и Горите и Мин на Спорта. Да не се забравя,че броя на държавните служители общо надвишава 440,000! На абсолютно НИКОЙ не го е грижа, че така държавната хазна изнемогва, като им изплаща МИЛИАРДИ за заплати на около 400,000 ИЗЛИШНИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ! Как Нидерландия може да се оправя и то ПРЕКРАСНО със само 20,000 държавни служители, след като е около ТРИ пъти по-голяма по население????

  • 003 Anonimen 06.12.2021 17:13

    Смях мале, ако не беше истина.

  • 002 Тихомир Томов 06.12.2021 12:09

    Спомнете си какво каза ЛУНА - лустрация !!!!!!

  • 001 факт 06.12.2021 12:07

    Най-потресаващи са номинациите и то за възлови министерства на чалгаджията Слави, което показва, че продължава да захлебва и обслужва задкулисие и престъпници.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева

Ще се опитвате да правите много неща едновременно

Ще се опитвате да правите много неща едновременно и не,