Български масажист е осъден за сексуално посегателство над десетки клиентки във Великобритания, съобщи "Дейли мейл".

Свързани новини

08.05.2024 14:50

Български масажист беше осъден по 12 обвинения за сексуално посегателство във Великобритания

Видян 442 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Български масажист е осъден за сексуално посегателство над десетки клиентки във Великобритания, съобщи "Дейли мейл".



45-годишният Юлиян Димов, живеещ в Енфийлд, северен Лондон, се възползвал от жертвите си, след като те си записвали сеанси при него чрез популярното приложение Urban. Платформата дава възможност на клиентите да се свързват с терапевти на свободна практика за масажи по домовете.



Димов е заловен, след като една от клиентките му го докладвала, че я е нападнал по време на масаж през ноември 2022 г. Разследващите се свързали и с други жени, имали сеанси при него, които също съобщили за подобни посегателства.



Българинът, който е семеен, е арестуван на летище "Гетуик" при опит да напусне страната с еднопосочен полет за България на 15 юни миналата година.



Полицията проверила телефона му, където имало над 30 снимки на жени, направени без тяхното съгласие при домашни посещения. Въпреки доказателствата за сексуално посегателство и воайорство, Димов твърдял, че кадрите са единствено за професионална употреба в неговия уебсайт за масажи.



Впоследствие той е признат за виновен за поредица от престъпления срещу десет жертви в кралския съд на Ууд Грийн. 45-годишният българин е осъден по 12 обвинения за сексуално посегателство, шест обвинения за воайорство и два обвинения за опит за воайорство.



"Страхотната работа, извършена от полицаите за решаването на този случай, е засенчена само от храбростта на жените, които свидетелстваха. Ако някой смята, че е бил нападнат от Димов, моля да се свърже с нас", коментира детектив Абигейл Бътлър.



Говорител на приложението Urban пък заяви: "Ние сме ужасени от позорното престъпно поведение на този човек и дълбоко съжаляваме, че жертвите му са претърпели такива мъчителни преживявания."



Юлиян Димов е лишен от права като физиотерапевт след изслушване на трибунала по здравеопазване и грижи през юли миналата година. Присъдата му ще бъде произнесена на 28 юни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

телец