„Не съм искала да стана нещо, нито деца съм искала. Нищо не исках, освен да правя секс. Помня го от ранна детска възраст. Сексът дойде много късно и надхвърли очакванията ми”, е крилата фраза на депутатката от ППДБ Елисавета Белобрадова – Пандова. Последното име, с което тя фигурира в търговските регистри е от фамилията на депутата от ППДБ Васил Пандов. От него, изглежда, е и „сексът, който надхвърля очакванията”.

Свързани новини

27.06.2023 16:40

Депутати-екссъпрузи-съдружници от ППДБ дали са в конфликт на интереси: той е и.д шеф на здравната комисия, а имат фирма в сектора с 1 от ГЕРБ?

Видян 7993 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Не съм искала да стана нещо, нито деца съм искала. Нищо не исках, освен да правя секс. Помня го от ранна детска възраст. Сексът дойде много късно и надхвърли очакванията ми”, е крилата фраза на депутатката от ППДБ Елисавета Белобрадова – Пандова. Последното име, с което тя фигурира в търговските регистри е от фамилията на депутата от ППДБ Васил Пандов. От него, изглежда, е и „сексът, който надхвърля очакванията”.



Двамата обаче нямат само семейна, а и обща бизнесистория. Белобрадова фигурира в 7 дружества, от които има и общо АКТИВНО с Васил Пандов. То се нарича QM консултинг и в предмета му на дейност е вписано, че дава консултации в областта на здравеопазването и ги поставя в твърде неудобно положение. ВИЖ ДОКУМЕНТИ ТУК!



По една случайност ЮРИСТЪТ Пандов е и.д. шеф на ЗДРАВНАТА КОМИСИЯ в Парламента.


Чудесен повод всеки, който има някакви интереси в тази сфера, особено в това усилно време бюджетно, когато неговата партия стъкмява сметките на хазната, да се обърне за консултации към фирмата на евроатлантическата двойка. Същото важи и за свързания социален сектор, защото Белобрадова пък е член на ресорната комисия. Твърде удобно.


За да няма никакви съмнения за конфликт на интереси, в дружеството за медицински консултации, където Белобрадова – юрист по образование, ако се вярва на биографията й, е управител, партньор е и Марин Пенков. Той пък държи  диагностично-консултативен център Св. Врач и Св. Козма и Дамян и още няколко дружества все в сектора на медицината. Чий син е той и как Белобрадови още през 2012 г. са консумирали семейно коалицията с ГЕРБ - четете утре!


Всички оправдания с „бившОСТ” тук са повече от неуместни.


Семейство Лорер не е само!


Само ще напомним думите на лидера на Белобрадова Хр. Иванов, чийто отказ от 25-и МИР я направи депутатка, че това управление на ППДБ е „антикорупционно” и срещу „беззаконието”.


Забавно е да се погледне и съдружието на Белобрадова в сайта Майкомила, който като фирма се нарича Мадърбор. Там основен партньор е групата Дарик, гравитираща след смъртта на създателя си от ДС Радосвет Радев към разградския магнат Иво Прокопиев, син на високопоставен офицер от ДС.р


Такъв един автентичен евроатлантизъм.


А, тъй като Белборадова понякога е представяна за журналист, веднага ще напомним друга една нейна крилата фраза, с която и ще финишираме нашата кръгова композиция на текста. Уж завършила СУ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ”,  депутатката, стана печално известна с това, че писмено определя Климент Охридски като Хилендарски. Или пък смята Паисий за Климент, а може би ги бърка?


 Радостина Тонева


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 мив 29.01.2024 13:48

    боклуци

  • 001 Елисавета 01.10.2023 21:16

    Ето още за госпожа Белобрадова https://trud.bg/%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BA-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BF%D0%B4%D0%B1-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%B5%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5/

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби

Налага се да спрете малко с мислите от егоистичен характер

Налага се да спрете малко с мислите от егоистичен