Свързани новини

01.06.2020 15:55

Смъртността от К19 е надувана, под 0,26% е реално според американците

Видян 6264 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


След като още миналия месец датските учени прогнозираха реална смъртност от коронавирус от 0,16%, т.е. под процента за грип, „последните данни на Центъра за контрол на заболяванията в САЩ показват, че коефициентът леталност от COVID-19 е 0,26%. Това е доста по-ниско от изчисленията на Световната здравна организация за 3,4% и първоначалното предположение на д-р Антъни Фаучи, главният мед.експерт на Белия дом, за около 2%“, съобщава realclearpolitics.com.


Само за сведение, в публикуваните в момента таблици се смята смъртност към брой тестове, а не към общ брой заразени. Затова и числата са стресиращи.


С напредването на количеството аутопсии в Италия, оценките са, че максималното количество истински жертви на короната ще бъде 12 до 15 на сто от сега описаните. Вече излязоха и доказателства, че някои от стресиращите снимки, използвани за сплашване и у нас са фейкове, тъй като са от минали години – вижте кадъра в съседство.


Русия, където вече са тествани над 5 милиона души с много повече на брой тестове, а страната има най-висок процент аутопсии – всеки случай от десетките хиляди, а не общо 7 като в България, която единствена няма никаква реална статистика по темата, по думите на главния патоанатом на министерството на здравеопазването акад. Георгий Франк при над 98% от случаите коронавирусът НЕ е причина за смъртта.


Така се обяснява и разликата в данните за страната, която показва малко над 1% смъртност от тестваните, която той очаква да достигне максимум 2-2,4%, а спрямо всички заразени да се сведе до под 0,5%. „Голям проблем е липсата на единен стандарт за оценка на смъртността, който да важи за всички страни“, смята Франк. Кметът на Москва Собянин смята, че това е причинено от желание на политици да плашат хората, както той заяви пред НТВ.


В Испания още при първата ревизия на данните на база аутопсии вече бяха


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Tenax 02.06.2020 21:07

    Германски патоанатоми, въпреки забраната на СЗО, са направили аутопсии на 50 души, регистрирани като умрели от КОВИД-19. В нито един от труповете не са били открити патологични изменения, предизвикани от КОВИД-19, способни да причинят смърт. Тоест, хорицата са умрели кой от пневмония, кой от инсулт, кой от астма, кой от старост. С нетърпение очакваме вълшебната ваксина на Бил Гейтс.

  • 001 Тихомир Томов 01.06.2020 21:13

    Тъпаците сами си унищожиха бизнеса ................и ще вземат от еврейските банкери кредити да съживяват умрели !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

скорпион

Абсолютно безстрашно днес ще се противопоставяте на нормите

Абсолютно безстрашно днес ще се противопоставяте на