Свързани новини

22.05.2019 17:31

Шефът на КПКОНПИ в отпуск до средата на юни

Видян 2376 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Председателят на антикорупционната комисия Пламен Георгиев е удължил платения си годишен отпуск до средата на юни. Първоначално той си беше пуснал отпуск до 21-и май, но сега той го е продължил.Както е известно проверката на прокуратурата и НАП все още не е приключила и не е ясно кога изобщо ще свърши.
Данъчните проверяват всички приходи и разходи ден по ден за 6 години назад. Освен финансовите потоци в сметките на Георгиев се проверяват и тези на съпругата му Ирена, която е стоматолог и има собствена фирма.




 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Димитър Велков разказа за случка в клуба на БСП във Видин от 21 май 2019 г. „Униформени служители влизат в клуба на БСП, където по това време има членове и симпатизанти, които са се събрали да обсъдят политическата обстановка. Молят членовете и симпатизантите да напуснат, а да остане само председателят на една от основните партийни организации (ОПО). Изземват без никакъв документ, нито протокол, нито нещо друго, каквото и да било то, протоколната книга на партийната организация. В нея се водят протоколи от събрания на организацията. Освен това в тази книга на гърба има лични данни на всички членове на съответното ОПО и бъдещите членове на секционни избирателни комисии (СИК) от квотата на БСП, както и застъпници“, допълни още Велков. По думите му този партиен председател на ОПО е заведен в съответното поделение на МВР и е помолен да подпише декларация, че няма да купува гласове, а протоколната книга е старателно заснета, ксерокопирана без никакъв документ. „Веднага след което започват служители на МВР да обикалят по тези хора и да ги плашат. В резултат на това имаме двама от вчера до днес вече, които са се отказали и не искат да участват в изборния процес от страх. Това е грубо вмешателство в изборния процес“, допълни още Велков.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец