Свързани новини

22.03.2019 15:16

Ремонтът на АМ Тракия е сред приоритетите на АПИ

Видян 1373 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



 Ремонтът на АМ Тракия от км 168 до км 208 е сред приоритетите на АПИ и ще се търсят средства за изпълнението му, заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова по време на парламентарен контрол, предаде Фокус.

„АПИ отчита необходимостта от ремонт на 40-километрова отсечка на АМ Тракия в област Стара Загора и търси възможности за осигуряване на необходимите средства. Индикативната стойност за необходимите ремонтни работи е около 60 млн. лв. Експертите от АПИ считат, че преди пристъпване към ремонта следва много ясно да се определи технологията и обхвата за неговото издържане, защото е необходим неотложен ремонт и на пътните съоръжения, които са в лошо състояние и са 7 на брой“, заяви Аврамова и посочи, че този ремонт не може бъде изпълнен бързо, защото е свързан с ограничаване на движението.

Тя посочи, че във връзка с всичко това от 19 декември 2018 г. бе въведено ограничение на скоростта до 90 км/ч., като срокът за действие на заповедта изтича на 31 март 2019 г.

„Безспорен факт е, че с въвеждане на ограничение на скоростта в този пътен участък пътнотранспортните произшествия чувствително намаляха. Заради това Областно пътно управление – Стара Загора е предложило ограничението на скоростта по АМ Тракия от км 168 до км 208 да бъде запазено на 90 км/ч., като срокът на заповедта да бъде удължен до 30 септември 2019 г.“, каза Аврамова.

Регионалният министър посочи, че с оглед ограничения бюджет на АПИ за тази година все още се уточняват приоритетните обекти, като увери, че този участък от АМ Тракия е сред приоритетите и ще се търсят средства за него.



 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак