Свързани новини

09.03.2019 08:13

Опрощаването на Мюфтийството: Незаконно!

Видян 5002 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Някой да каже на Дани (б.р.Кирилов), че със закон не могат да се опрощават държавни вземания по конституция! Съгласно чл. 98, т. 12 опрощаването на несъбираеми държавни вземания е единствено в правомощията на Президента на републиката. Всякакви други неща нарушават баланса на властите и изричните разпоредби на основния закон, отделно и създават ужасяващ прецедент, всеки който дойде на власт да си опрощава данъците сам със закон, вие разбирате ли за какъв абсурд става въпрос. Защото не са се сетили управляващите, не са си гласували данъчна амнистия за укритите пари. Като нищо могат да си гласуват и закон за Амнистия на изпраните пари. Все по - ужасяващо става в милата ни родина, не се трае просто!", коментира екс зам.-министърът на правосъдието Валери Тарандов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 бг реалист 30.06.2019 14:08

    За интегриране на ЦИГАНИТЕ има пари , за МЮФТИЙСТВОТО има пари . За обикновените БЪЛГАРИ - ГОЛЯМО НИЩОО. За внука ми 1 клас БГ държава не е да ла досега 1 лв. детски , и 240 лв. за първолак .МОЯТ ВНУК НЕ Е ЛИ БЪЛГАРИН????

  • 002 Anonimen 30.06.2019 14:08

    "Все по - ужасяващо става в милата ни родина, не се трае просто!" И аз имам подобни усещания, вече едва се сдържам да не продам всичко, да си нарамя семейството и да напусна - ма стискам зъби и се въоръжавам с търпение, защото знам, че точно това е целта им... да напуснем страната!

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Защо никой не сезира конституционния съд за неправомерно , незаконно опростения дълг от данъци към държавата на мюфтийството?Щом не може Парламента със закон , а само Президента да опрощава задължения , защо никой не го коментира казуса -противозаконното решение!!Явно трябва да се излезе на площадите-българи защо спите???

RSS

Най-нови

НОИ

Отпускат над 13 милиона лева за увеличение на заплатите в НОИ

Над 13 милиона лева ще бъдат отпуснати за ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено силни днес

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено