Свързани новини

15.12.2020 14:55

Какво се крие зад гребена на Минчев?

Видян 3361 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Назаем от SLAVA.BG.



Истинска сензация се оказа имиджът, с който след дълго отсъствие и периоди на сложни отношения Евгени Минчев се завърна на диванчето на Гала. Най-много коментари във Фейсбук предизвика във фризьорите и собствениците на салони за красота. И то коментари тип "без коментар", сякаш да докажат, че понякога наистина 1 снимка струва повече от 1000 думи. От днес започваме поредица от стилови психопортрети на знаменитости, с които ще се опитаме да си обясним кой какъв е и защо такъв е. И нашата първа мишена е Евгени Минчев.



Неговият имидж с накокошинения гребен на косата и тези ретро очила, червени като светофар, е подчинен на желанието да се постигне ефект, дори при носене на маска. С голяма доза увереност може да се каже, че психологически този човек не приема противоепидемичните ограничения - сигурно нарочно си е пуснал и този катинар за брада, за да се противопостави на маската. А това е главната опозиция на нашето време. В студиото маска не носи, ала и да носеше, пак щеше да закове погледите в екрана с този плеоназъм на всичко - представете си обаче.



Обвиненията, че Минчев имитирал стила на Криси Патрашкова - постоянно присъствие в студиото на Гала, според нас са пресилени. Тя много държи на късите подстрижки. Неговата прическа пък демонстрира изобилие на коса.



Това си е психологическо надмощие в наши дни, когато българският мъж на 21-и век рязко оплешивя, дори на съвсем млада възраст. Да има някой хубава коса, при всичката химия и фини прахове частици, които ежедневно поглъщаме във вид на храна, лекарства и въздух на днешно време, си е истинско богатство.



Което може и да е компенсиращо поведение заради възможна неувереност около старта на новото старо хоби на Минчев - да се изявява като певец, след година, когато основното му амплоа на организатор на балове, предвид коронавируса, по обясними причини няма как да се осъществява.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

скорпион

Абсолютно безстрашно днес ще се противопоставяте на нормите

Абсолютно безстрашно днес ще се противопоставяте на