Chef Илиан Кустев

Свързани новини

03.07.2023 14:59

Chef Илиан Кустев - за новата любов, качамака за Джони Деп и как е стигнал от автомивката на Марги Хранова до световната кулинарна сцена

Видян 1284 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


По време на гостуването си Chef Кустев сподели със зрителите интересни истории за пътя си от футбола до кулинарията. Той не скри, че не е успял да влезе в ТОХА, тъй като е имал нисък резултат по руски език в училище и не му е стигнала само една единица, за да прекрачи прага на готварското училище. В този период, освен да се занимава с футбол, Кустев е работел на автомивката на Маргарита Хранова и съпругът й Кико, с които и до днес са близки приятели. Изкарвал е доста пари и както сам се шегува – „Бях милионер на онези пари“. Първоначално не е искал да изостави всичко това и да замине с баща си за Холандия, но след като склонява, животът му се преобръща и той се качва на световната кулинарна сцена.

Днес, Chef Кустев се радва не само на работата си и дъщеря си, но и на приятелката си, с която са заедно вече близо година. „Тя е добра и много се грижи за мен. Изключително отговорна е, обича да готви…Вече рядко се срещат такива млади дами“ – не скрива новият член на журито в MasterChef. И допълва, че не само Джони Деп е опитвал този качамак, но приятелката му е най-големият фен на тази рецепта. Тя пък му приготвя здравословни ястия, тъй като Chef Кустев е известен с този си начин на живот и спортуването. Здравословното хранене му помага да има неизчерпаема енергия и тонус.

За своята дъщеря Никол, Илиан споделя, че е истински феномен, но вече навлиза в една възраст, в която не е вече малкото момиче на татко.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

телец

Използвайте деня за изглаждане на разногласията в личните отношения

Използвайте деня за изглаждане на разногласията в