Свързани новини

28.09.2021 16:39

За мача с Джошуа отидох само на едно мъжко сърце: Кубрат Пулев

Видян 1028 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кубрат Пулев, 40, заяви, че има нужда от още предизвикателства в спорта и затова все още няма да влиза в политиката, каквито намерения заяви през май. Боксьорът очаква евентуален мач в САЩ.


Последната му среща е загубеният двубой срещу Антони Джошуа за световната титла в тежката категория.


"Казах си, че в крайна сметка каквото е - това е. С контузия, без контузия - излизам и се бия. Аз съм български лъв, макар че прясно бях изкарал коронавируса и още нямах такива сили, не бях тренирал. Отидох, както се казва, само на едно мъжко сърце. Много е важно, независимо какво стане, да не се пречупи духът на човека. А моят е несломим", каза Пулев пред Нова.


Според него той би могъл да допринесе за България като политик. "Трябва да видя, че българинът е дорасъл за хора като мен, като брат ми. Истински хора, които със сърце и душа искат да променят.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 28.09.2021 18:49

    Сега само той трябва да дойде в политиката за да стане още по - голяма кашата ....сега ще го чакаме да завърши висше образование и после ще го изберем , тоя измекярин ...вълк козината си мени , но нрава не !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.