Свързани новини

05.10.2021 16:15

Дойде момент да се нагърбя, нужна е промяна: Бербатов

Видян 812 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Димитър Бербатов заяви, че след липсата на резултати в продължение на 16 години, откакто Борислав Михайлов е начело на организацията, е време да се потърси промяна.


"Нека да не забравяме, че основният проблем на БФС е, че настоящото ръководство няма стратегия, така че няма и реална представа какво са постигнали и какво не, и какво искат да постигнат. Именно затова ние ще въведем лимит от максимум три мандата - 12 години, в които могат да управляват даден изпълком и президент", каза Бербатов пред Тема спорт.


Според него ключов въпрос е този за изготвянето на футболна карта на България. "Идеята е да се знае във всяко едно кътче на страната с каква материална база разполага даденият клуб. Колко деца и мъже развива, от какво има нужда. Чак тогава можем да седнем с държавата и да говорим за общи приоритети за подобряването на материалната база. А сега се правят терени на парче, без никаква стратегия. Някои от тези терени се стопанисват от хора, които имат семейна връзка с част от ръководството на БФС."


Казах на ЦСКА и на всички, които ме издигнаха: "Хора, благодаря за което, това е доверие, няма да го предам, но това не означава, че съм длъжен по някакъв начин. Това трябва да е ясно. Ако не е, моля ви, не ме издигайте."



Бербатов добави, че най-силният му коз е екипът му.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева

Мощна притегателна сила излъчвате

Мощна притегателна сила излъчвате, не се съмнявайте в