Филмът за Барби на Грета Гервиг получава възторжени отзиви - не на последно място заради забавното изпълнение на Гослинг в ролята на известния мъжки помощник Кен. Може ли да стигне до подиума за наградите - пита Лора Мартин.

Свързани новини

14.08.2023 11:00

Може ли Райън Гослинг от Барби наистина да спечели Оскар?

Видян 1929 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Филмът за Барби на Грета Гервиг получава възторжени отзиви - не на последно място заради забавното изпълнение на Гослинг в ролята на известния мъжки помощник Кен. Може ли да стигне до подиума за наградите - пита Лора Мартин.

"Тя е всичко. Той е просто Кен" - така звучи хумористичният слоган на филма на Грета Гервиг за куклата Барби на Mattel - и нейния привлекателен помощник от мъжки пол. Слоганът, който вдъхнови множество мемета при пускането си през април, се подиграваше с факта, че откакто Кен се е появил през 1961 г. , той е смятан за малко безсмислено допълнение.

И все пак, тъй като тази седмица се появиха рецензии за Барби, се откроява една очевидна ирония: вечният поддържащ играч всъщност е звездата. Никой не е получавал повече реакции за филма от Райън Гослинг, който играе русокосия "стереотипен Кен" сред безбройното разнообразие от Кенсове в страната на Барби.

Благодарение на пълната си трансформация (побеляла руса коса, изкуствен тен, обръснати крака за сцените с неонови ролери), безупречната си комична игра и буйните си песни и танци Гослинг получава едни от най-добрите оценки в кариерата си. "Всички са перфектно подбрани. Но Гослинг е този, който го изиграва образа изключително добре", пише Кирстен Акуна в Insider; докато Бет Уеб за Empire Magazine заявява: "Всяко движение на мускулите, всяко разрошване на косата, всяко подръпване на китарата се получава перфектно. Има моменти, в които той ще ви лиши от дъх. "


 Източник: BBC


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни

Ден за игри, за танци и забавления

Ден за игри, за танци и забавления. Време е да