16-годишната начинаеща танцьорка и 47-годишната звезда от "Злодеида" бяха забелязани да се наслаждават на звуците на победителя в "Евровизия" през 2021 г. - Måneskin

Свързани новини

26.07.2022 10:37

16-годишната Шайло Джоли-Пит с майка си Анджелина Джоли на концерт на Maneskin

Видян 2530 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шайло Джоли-Пит изглеждаше като тийнейджърка, докато се забавляваше с майка си Анджелина Джоли на концерт в Рим в събота, 9 юли. 16-годишната начинаеща танцьорка и 47-годишната звезда от "Злодеида" бяха забелязани да се наслаждават на звуците на победителя в "Евровизия" през 2021 г. - Måneskin. Очарователната двойка майка/дъщеря - и двете облечени в черно - изглеждаше, че се забавляват, тъй като се смееха, усмихваха и пееха заедно с песните на групата.


Подобно на останалите си братя и сестри - 20-годишния Мадокс, 17-годишния Пакс, 16-годишната Захара и 13-годишните близнаци Вивиен и Нокс - Шайло е живяла през по-голямата част от живота си в светлината на прожекторите. Семейството често придружава майка си на вечери на червения килим. В 2021 г. Анджелина разказа за това, че децата ѝ са в центъра на общественото внимание и какво прави като майка, за да им помогне да се справят с това.

"Мисля, че важното е, че те не са направили избор, а са били публични през целия си живот", каза тя пред Entertainment Tonight. "И така, опитваме се да намерим начин, по който те да не бъдат претоварени от него, а просто да бъдат в него по удобен начин. Това е малка част от живота ни. Ние сме просто едно семейство, но това е малка част от живота ни, в която това е момент. Щастлива съм, че те могат да се забавляват с това, да не го приемат твърде сериозно и да започнат да изследват себе си, дори в областта на модата. "



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

рак

Очарованието ви е заразно

Очарованието ви е заразно и с него каменни сърца