Милена Стефанова

Свързани новини

18.04.2024 09:37

Жена се оплака от фиктивна операция в Бургас

Видян 551 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лекари от отделението по неврохирургия в частна болница в Бургас са издали епикриза на своя пациентка, в която е упоменато, че ѝ е направена оперативна интервенция, без такава да е извършена. Това твърди потърпевшата Милена Стефанова, която се свърза с NOVA, за да разкаже за лечението си в болницата, откъдето била изписана в неделя.

"Искам да апелирам хората да проверяват документацията си и когато има нередности, да сигнализират. В моя случай, според епикризата, ми е направена ендоскопска операция. Описано е, че съм била с венозна анестезия. Нямам направена подобна интервенция. Нямам рани, нито шевове. Това е точене на НЗОК, измама за много пари", разказа жената.

За три дни е получила една инжекция блокада с лидокаин. "Първите ден и половина след нея имах леко подобрение, впоследствие нещата много се усложниха, а болките ставаха непоносими. Нямах такива преди да постъпя в болницата. Разписани са четири инжекции, поставени след ЯМР, но и такива нямам. Нямам дискова херния, но д-р Балев иска да ми прави операция. Имам намерение да търся правата си по съдебен път", сподели тя.

Директорът на болница "Сърце и мозък" д-р Лидия Стефанова посочи, че е изненадана от казуса. "Не е проведен предварителен разговор с мен, не са се произнесли компетентните институции. Това е опит за провокация. Никога не сме извършвали фалшиви операции. Институциите ще излязат със становище след подаден сигнал. Това е единственият законово уреден начин. Преди това няма как да се разбере каква е истината. Пациентката не е направила опит да осъществи контакт с нас, за да изясни ситуацията. Тя причини достатъчно неприятности по време на престоя си, психиатър се е произнесъл, че е на тежки психотици", заяви тя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

скорпион