Свързани новини

14.07.2014 15:20

Жълт код в 10 области заради дъжд

Видян 1254 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Жълт код заради очаквани интензивни валежи е обявен за днес в 10 области на Западна България. Кодът е в сила за областите Видинска, Монтанска, Врачанска, София град, София област, Пернишка, Кюстендилска, Благоевградска, Пазарджишка и Смолянска. Там на места ще има валежи до 15-20 л/кв.м. Само на изолирани места са възможни локални количества до 30-35 л/кв.м. Количествата валеж са сумарни за цялото денонощие, отбелязват от НИМХ. Валежи от 15-20 л/кв.м ще има на отделни места в София-град и София-област, съобщават още метеоролозите. В останалата част от страната не се очакват проблеми с времето.


На много места в Западна и Централна България ще има валежи, в отделни райони придружени от гръмотевици. Там преобладава облачно време.  Над Източна България е ясно, преобладава слънчево време, а следобед са възможни с временни увеличения на облачността. Вятърът ще се ориентира от изток, в източните райони от североизток и ще се усили до умерен. Максималните температури са между 25° и 30°.


Във вторник на много места ще има валежи, временно ще са интензивни, в следобедните часове придружени и от гръмотевични бури. Вятърът ще е североизточен, слаб до умерен. Максималните температури ще са предимно между 24° и 29°, съобщават от НИМХ.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

лъв