Свързани новини

30.11.2020 13:41

Стенли, ексзет на Борисов, е яко горящият боклук, освен Ковачки: Ат. Бобоков

Видян 10544 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Фигурата на Стоян Сарийски - Стенли, когото на 20 ноември 2009 г. премиерът Борисов определи като "гадже на дъщеря ми" отново излезе в епицентъра на бизнес скандал. Това стана в ефира на бТВ, където индустриалецът Атанас Бобоков разкри кои са двамата основни играчи в горенето на боклук: "Този бизнесмен, който е показан от италианските служби е Ковачки. Той се е откупил по някакъв начин, не знам как...Лондон Транс - близка до сърцето на Борисов фирма, един Стенли има с неговата доведена дъщеря. Това са двамата големи вносители на боклук". Бобоков направи разликата между горенето на смет от тях, което се разследва и се преследва от италианските служби и премиерът Конте специално дойде в България и заяви, че няма да даде нашите органи да се месят в него, и своя бизнес. "Ние не горим Боклук като тях. Внасяме скрап оловна и я преработваме като суровина за нашите батерии".

Все пак напомняме кой е Стенли, който преди 11 години има връзка с дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова, която Борисов сам нарича "дъщеря". Мнозина сигурно са забравили, но се оказа през 2009 г., че неговата фирма е сред подизпълнителите по метрото.

Още по-малко хора са наясно, че същата направи втория пробив на бул. Гешов при Военна болница. Той стана толкова накадърно, че дни след откриването, обектът беше затворен и се наложи ремонт на ремонта. И досега следите са налице - от 4-те платна отгоре на Гешов, остана платно и половина, а уж беше разширение. Засадените наоколо дръвчета са на толкова малко разстояние едно от друго, че това тепърва ще се превърне в голям проблем. За една бройка се отървахме Стенли да ни направи все така качествено и кръстовище на 2 нива на бул. България и бул. Гешов, защото само неговата фирма била имала експертиза по темата.

Първоначално Борисов се опита да отрече да познава Стенли. При цитиране на цялото име на Стоян Сарийски се


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 30.11.2020 19:50

    poznai

  • 002 Anonimen 30.11.2020 15:22

    Sretan е жив!!!

  • 001 Anonimen 30.11.2020 14:57

    Какво следва от това?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

рак

На работното място днес може да се появят предизвикателства

На работното място днес може да се появят