Изборният резултат може да ни позволи да застанем между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, каза Пеевски.

Свързани новини

26.04.2024 12:12

Проектът ППДБ приключи: Пеевски

Видян 933 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Проектът ПП-ДБ приключи, промяната се превърна в пълна контрабандна подмяна. Това заяви в кулоарите на парламента съпредседателят на ДПС Делян Пеевски.

Пеевски призова Петков и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов да не коментират с кого ще управлява ДПС, защото това зависи единствено от вота на избирателите и решението на движението.

Изборният резултат може да ни позволи да застанем между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, каза Пеевски.


"Кирил Петков е като един сладък пудел, който ще драска на вратата в Банкя да си играе с овчарките - предричам го", заяви още Пеевски в отговор на съпредседателят на ПП Петков, който по-рано заяви, че Борисов имал голям врат, на който "Пеевски се е увиснал и го задушава".


"Да почнем по следния начин - не знам защо тези две булки обясняват тази работа. Кирил Петков може да бъде само булка на Борисов. Заедно с неговата приятелка, която днес беше по телевизията, двамата ше се молят да влязат в кучкарника в Банкя", каза той по адрес на Кирил Петков и Лена Бориславова, която по-рано през деня имаше телевизионна изява.


"Кирил, който обяснява кой на кого е увиснал да ви кажа - молеше и скимтеше да го заведа при Борисов, който два месеца не говореше с него, молеше да го сдобря с него - аз не го сдобрих, тази вина трябва да я търсите от Йордан Цонев, който един ден седящи с Борисов в неговия кабинет - Цонев го хвърли като пудел и затвори вратата след него", допълни още Пеевски.


По думите му проектът ПП-ДБ е приключил. "Да бъдем сериозни, тези хора не могат нищо друго да направят, освен да скимтят и да се молят на Борисов."


"Те приключиха при пачките, техните избиратели се срамуват, проектът им приключи, той остана при контрабандните канали и техния ментор Рашков, който е зарибил и ги е вкарал в рибарник. От промяна те се превърнаха в пълна контрабандна подмяна", каза Пеевски.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 26.04.2024 22:32

    Баси наглия мангал! Един малограмотен и малокултурен циганин с букет автоимунни заболявания се натиска за цар на българите!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

телец