И, ако за двата камиона може и да се намери някакво оправдание – „стоварят декори”, както се изразяваше един директор на Народния театър, дето ни плашеше, мъничкото електрическо БВМ и Аудито зад него, гордо паркирали насред градината нямат никакво оправдание за нарушението. Само че нито Трайчо Трайков като районен кмет, нито Борис Бонев като най-явяващ се по медиите представител и глас на победилата на изборите коалиция не правят нищо по темата.
Промяна? Ама някой друг път.

Свързани новини

12.12.2023 15:25

Паркът пак е паркинг при новия кмет

Видян 1158 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От 2011 до 2021 г. 19 минути проведе голяма борба срещу превръщането в паркинг на най-стария парк на София – Градската градина, която м.г. стана на век и половина, като постепенно оттам бяха махнати няколко заведения, бяха сложени първо кашпи, а после колчета, бяха изтръгвани и пак бяха слагани от кмета Фандъкова. Междувременно бяхме заплашвани със съд заради иницативата си от директори на Народния театър, пък те си отидоха и т.н.


Докато преди близо две години и последното останало кафене беше премахнато, а районният кмет Трайчо Трайков и общинският съветник Борис Бонев се изпокараха кой да си припише заслугата. Оттогава забравихме за темата, примирихме се с малките нарушения, които си позволяват от Министерството на транспорта (каква ирония) понякога, до вчера, когато отново паркът бе превърнат в паркинг.


И, ако за двата камиона може и да се намери някакво оправдание – „стоварят декори”, както се изразяваше един директор на Народния театър, дето ни плашеше, мъничкото електрическо БМВ и Аудито зад него, гордо паркирали насред градината нямат никакво оправдание за нарушението. Само че нито Трайчо Трайков като районен кмет, нито Борис Бонев като най-явяващ се по медиите представител и глас на победилата на изборите коалиция не правят нищо по темата.
Промяна? Ама някой друг път.


Мария Пенчева


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Какво ще се случи, ако паднете в черна дупка?

Какво ще се случи, ако паднете в черна дупка? (Видео)

Смята се, че попадането в черна дупка би ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

водолей