Свързани новини

24.07.2013 15:50

Награда за отразяване на благотворителни каузи за в.19 минути

Видян 2828 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Журналистката Елена Йончева, която години наред буди възхищение със смелите си репортажи от най-горещите точки на света, получи голямата награда За Значителен принос в журналистиката в България по време на Третите годишни награди V.I.P. Перо 2013.

Те са учредени от агенция за публични комуникации V.I.P. Communication. Събитието събра десетки журналисти и специални гости в луксозния клуб Кенди в хотел Кемпински - София. Те отпразнуваха и 8-ия рожден ден на ПР-агенцията.


Церемонията подкрепи благотворителната инициатива „Да спасим манастира Св. Св. Йоаким и Ана в Бистрица”.


Гостите станаха на крака, за да аплодират смелата журналистка, която получи освен почетен плакет от главния ПР-мениджър на ВИП Комюникейшън Патриция Кирилова, също и специална застрахователна полица от австрийската компания УНИКА, която да покрие опасностите при следващите й горещи репортажи и филми.
 Елена Йончева получи и много специални подаръци.


Наградата за популяризиране на Българската култура и история взе екипът на предаването „Отблизо” и водещата Мира Добрева,  БНТ. Наградата бе връчена от г-жа Вера Петрова и г-н Даниел Бачорски от фирма Бонанза-Бачорски.  Предаването „Лице в лице” - БТВ, получи приз за подкрепа на справедливи каузи.  БТВ получи още една награда – За Подкрепа на екологични каузи, която бе връчена от най-младата и успешна бизнесдама у нас – Рената Николова, управляващ директор на най-голямата компания за скрап Трансинс.  При Нова тв отиде призът за Подкрепа на българските успехи в чужбина. Водещият на Сутрешния блок Павел Владимиров получи наградата от единствения български кандидат за общински съветник във френската част на Монако – г-жа Ана Иванова.


Призът за популяризирате на Здравословния начин живот бе връчен от популярния тв водещ Николай Георгиев, ревностен последовател на мотото – здрав дух в здраво тяло, и презентиращ в България компания Уиналайт на предаването "Споделено" и ТВ 7.  ТВ 7 получи още една награда, връчена от г-н Иво Пенев, директор на отдел Реклама в Столичната община - "Актуални и забавни” за екипа на Иван и Андрей, продуцентска къща „Междинна станция”.  
Кметът на Бистрица г-н Николай Гюров поднесе приз на легендарната разследваща журналистка от ТВ 7  Светослава Тадаръкова за Популяризиране на Културното наследство. "Вече не съм Тадаръкова", каза журналистката от сцената, а гостите я аплодираха и поздравиха с:  "Честито. Време беше!".

За Популяризиране на българската култура наградата бе връчена от Еленко Ангелов на писателя-журналист Иво Тодоров, БНР.

Призът за Популяризиране на благотворителни каузи бе дадена на екипа на в.19 минути и сп. Слава.

Наградата за Опазване на културно-историческото наследство отиде при агенция Булфото и Евгени Димитров, а за Подкрепа на българския бизнес - при главния редактор на сп. В2В Надя Маринова. Призът за популяризиране на значими инициативи взе Стефан Миланов и в. Труд. Наградата бе връчена от ген. Красимир Занев, парламентарен експерт по сигурността.

Водещите на вечерта - ангелогласната  Десислава Георгиева - Джорджия и неподражаемият Стефан Митров, който се завръща на голямата сцена на НДК на 11 ноември т.г., допринесоха и за доброто настроение на гостите с любими песни. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

водолей

Видим напредък ще постигнете с проектите

Видим напредък ще постигнете с проектите, които сте